Βάσω Λασκαράκη για τον χωρισμό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Συμβουλευτήκαμε ψυχολόγο» (video)

«Καμία απόφαση διαζυγίου, ειδικά όταν υπάρχει κι ένα παιδί, δεν είναι εύκολη».

Must Read

Το 2009, στα πλαίσια των γυρισμάτων της σειράς «Η Πολυκατοικία», ξεκίνησε τη σχέση της Βάσως Λασκαράκη με τον συμπρωταγωνιστή της, Γιάννη Τσιμιτσέλη και μετά από τέσσερα χρόνια παντρεύτηκαν και έφεραν στην ζωή το πρώτο τους παιδί την Εύα. Το 2017 όμως, ο γάμος τους έληξε και ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιο τους με δήλωση μέσω του δικηγόρου τους.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Μαμάδες» αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον εξίσου γνωστό ηθοποιό, και στον τρόπο που το διαχειρίστηκαν για χάρη του παιδιού τους.

«Καμία απόφαση διαζυγίου, ειδικά όταν υπάρχει κι ένα παιδί, δεν είναι εύκολη. Η Εύα ήταν τότε τεσσάρων ετών, οπότε καθίσαμε κάτω, βάλαμε στην άκρη ότι διαφορές είχαμε και συμβουλευτήκαμε μια ψυχολόγο και μια παιδοψυχολόγο. Μας είπαν πώς πρέπει να το χειριστούμε, τι είναι αυτά που πρέπει να πούμε, ποιες αντιδράσεις να περιμένουμε.

Και πιστεύω ότι αυτό ήταν κάτι που μας βοήθησε πολύ πρώτα απ’ όλα στη δική μας ψυχολογία για το πώς θα το χειριστούμε γιατί εκείνη τη στιγμή πρέπει να είσαι πολύ ψύχραιμος, πρέπει να αφήσεις τα πάντα στην άκρη και να πας ως γονιός με τον άλλον για ένα κοινό καλό που είναι το παιδί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This