Δήμητρα Κατσαφάδου: «Κοιμάμαι αγκαλιά με τα 22 σκυλιά μου αλλά με βάρδιες για να μην αδικούνται» (video)

«Στην οικογένειά μου δε με πίστευε κανείς», είπε αναφορικά με την απόφασή της να δημιουργήσει την δική της εταιρία.

Must Read

Είναι απόφοιτος του Εθνικού καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του Τμήματος χημείας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο τμήμα ανόργανης χημείας του ΕΚΠΑ με τίτλο «οργανική και ανόργανη σύνθεση καλλυντικών».

Ο λόγος για τη Δήμητρα Κατσαφάδου η εργαζόταν στο παρελθόν σε μία φαρμακευτική εταιρία, στην οποία μάλιστα έχει και πολύ καλή θέση. Η λαχτάρα της όμως για να δημιουργήσει κάτι δικό της σε σχέση με τα καλλυντικά, την οδήγησαν στο να παρατήσει αυτή τη θέση και να ιδρύσει την ελληνική εταιρεία «la vie en rose», η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των φυσικών καλλυντικών κρεμών και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τις γυναίκες.

Η ίδια μάλιστα έγινε γνωστή από την ατάκα που χρησιμοποιεί στις διαφημίσεις της προκειμένου να προμοτάρει τα καλλυντικά της, η οποία είναι: «H μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης».

Η γνωστή επιχειρηματίας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε στην απόφασή της να δημιουργήσει τη δική της εταιρεία αλλά και το πώς το πήρε η μητέρα της, όταν της ανακοίνωσε ότι παραιτήθηκε από την πολύ καλή θέση εργασίας που είχε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα 22 σκυλιά που έχει στο σπίτι της, με τα οποία μάλιστα κοιμάται μαζί τους τα βράδια αλλά με βάρδιες.

«Είναι 22 τα σκυλάκια μου. Τα έχω σαν παιδιά μου. Είναι όλα υιοθετημένα, δυστυχώς έχω βρει πολλά στα σκουπίδια χτυπημένα, σκελετωμένα. Το άλλο το είχα βρει με κομμένα αυτάκια σε έναν γάμο που είχα πάει και το έχω περιθάλψει και ανήκει πλέον στην οικογένειά μας. Νομίζω ότι πρέπει να υιοθετούμε πλέον σκυλιά, να μην αγοράζουμε. Τα έχω μέσα στο σπίτι, κοιμόμαστε αγκαλιά αλλά με βάρδιες για να μην αδικούνται», είπε αρχικά η γνωστή επιχειρηματίας.

Αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς, δήλωσε πως «όλοι πάντα θα έχουν κάτι να πουν. Ας το κάνουν να ησυχάσουν. Στην αρχή βομβαρδίστηκα με αρνητικά μηνύματα. Όταν πάω να στεναχωρηθώ, διαβάζω ένα γράμμα που μου έχει γράψει μια γυναίκα που πήρε θάρρος από εμένα και ξεκίνησε από το μηδέν… Όλα έχουν τον χωροχρόνο τους… Τώρα ήρθε όλη αυτή η έμπνευση που προσπαθούσα να μετουσιώσω τόσα χρόνια… και τώρα ήρθε η στιγμή. Ξεκίνησα σε ένα σπίτι στο Μενίδι, έφτιαχνα μόνη μου σε κατσαρόλες και είδα ξαφνικά ότι άρεσε σε κάποιες γυναίκες…

Είναι φοβερό να πιστεύει κάποιος, όταν δεν πιστεύει κανείς σε σένα. Στην οικογένειά μου δε με πίστευε κανείς. Είχα πολύ καλή θέση σε φαρμακευτική εταιρεία αλλά προετοίμαζα τον εαυτό μου, πίστευα ότι κάτι θα γίνει. Όταν είπα στη μάνα μου ότι παραιτήθηκα μου είπε “Α, παιδί μου αυτοκτόνησες. Κρίμα”» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το κεφάλαιο συντροφικότητα είπε: «Δε με φλερτάρουν καθόλου. Όταν θέτεις προτεραιότητες αυτή η ενέργεια και η χημεία βγαίνει. Μου λείπει η συντροφικότητα. Είναι δύσκολο ένας σύντροφος να ανεχτεί 20 σκυλιά αλλά και το γεγονός ότι εγώ θέλω να υιοθετήσω παιδιά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This