Θανάσης Κουρλαμπάς: «O γιος μου ασχολείται με το μπαλέτο! Θέλω τα παιδιά μου να είναι ευτυχισμένα» (video)

«Καταλαβαίνεις ότι χάνεις ένα σύμμαχο εκείνη τη στιγμή», είπε για την απώλεια του πατέρα του.

Must Read

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις αλλά και τηλεοπτικές σειρές. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι όμως, είναι ότι έχει ασχοληθεί με τη μεταγλώττιση τηλεοπτικών σειρών κινουμένων σχεδίων κινηματογραφικών ταινιών αλλά και ντοκιμαντέρ. Παράλληλα έχει κάνει σπικάζ και διαφημίσεις για το ραδιόφωνο την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Μάλιστα τον απολαύσαμε στην προηγούμενη σεζόν της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», ενώ φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Ο γνωστός ηθοποιός, βρέθηκε καλεσμένος στη εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» και μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε, για την απώλεια του πατέρα του που τον έχει στιγματίσει αλλά και για την σχέση που έχει με τα παιδιά του.

«Το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς μου είναι το θέατρο. Έχω περάσει δύσκολα όταν δεν πήγαινε η παράσταση καλά αλλά όλο κάτι γίνεται… κάτι μαγικό. Όταν πάτησα για πρώτη φορά στο σανίδι, ένιωσα ένα πολύ περίεργο συναίσθημα», είπε για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ο πατέρας του απεβίωσε από καρδιά όταν εκείνος ήταν 15 ετών. Ο ηθοποιός σε ηλικία 16 ετών άρχισε να ασχολείται ερασιτεχνικά με την υποκριτική δυστυχώς όμως ο πατέρας του δεν πρόλαβε να τον καμαρώσει πάνω στο σανίδι.

«Ο πατέρας μου πέθανε στην εφηβεία μου. Καταλαβαίνεις ότι χάνεις ένα σύμμαχο εκείνη τη στιγμή. Είναι μοναδική η σχέση πατέρα γιου. Καλύπτει άλλου είδους κενά. Χτίζει άλλες μεριές του χαρακτήρα του αγοριού. Η μητέρα και η αδελφή μου με στήριξαν.»

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως τα παιδιά του τον έχουν δει πολλές φορές να παίζει θέατρο και μάλιστα είναι και αυστηροί κριτές.

« Έρχονται και με βλέπουν. Είναι ισχυρό το συναίσθημα να σε βλέπουν τα παιδιά σου. Έχουν το ταλέντο τους. Η κόρη μου είναι καλή στα φιλολογικά και τη μουσική και ο γιος μου ασχολείται με το μπαλέτο. Αυτό που έχω να πω μόνο είναι ότι όταν ένα παιδί δείχνει ένα χάρισμα και αγάπη σε κάτι, ο γονιός πρέπει να το ενισχύσει και να είναι δίπλα του, ώστε αυτό να ανθίσει. Η ζωή μου με έφερε εδώ κι η δουλειά μου ήταν επιλογή μου, οπότε και τα παιδιά έχουν πάρει από τους γονείς να κάνουν την επιλογή τους. Έτσι έχουν πιθανότητες να ευτυχήσουν. Όταν βλέπω το γιο μου να κάνει μπαλέτο τον βλέπω ευτυχισμένο. Θέλω τα παιδιά μου να κάνουν πράγματα που τα κάνουν ευτυχισμένα. Τώρα που μπαίνουμε στη φάση της εφηβείας προσπαθώ να παίξω το σωστό ρόλο στη ζωή τους. Πιο μικρά με έκαναν ότι ήθελαν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This