Η Τζεφ Μοντάνα λύνει τη σιωπή της στη Μαίρη Συνατσάκη: «Είμαι θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη» (video)

Το μοντέλο βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για το τραύμα που εκμεταλλεύτηκε ο Λιγνάδης

Must Read

Για πρώτη φορά, το γνωστό non binary μοντέλο Τζεφ Μοντάνα μιλάει μπροστά στην κάμερα σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

Το μοντέλο που κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή, μίλησε στη Μαίρη Συνατσάκη για το πώς βρέθηκε να είναι θύμα του ανθρώπου που εμπιστεύτηκε και ξεκαθάρισε ακόμα μια φορά ότι δεν κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης.

«Είμαι ένα τελείως διαφορετικό άτομο σήμερα από το άτομο που ήμουν στα 16 μου. Τώρα είμαι σε θέση να τα αναγνωρίσω όλα αυτά» αναφέρει η Τζεφ Μοντάνα. «Ο Λιγνάδης είδε το τραύμα μου» περιγράφει για την δύσκολη περίοδο της εφηβείας της, κατά την οποία προσπαθούσε να ξεκαθαρίσει μέσα της ποια είναι πραγματικά. «Είδε το μυστικό μου και το χρησιμοποιήσε. Όχι μόνο δεν με απελευθέρωσε αλλά με έπνιξε. Και το έκανε αυτό με φοβερή μέθοδο. Την έπεφτε στη φίλη μου για να φτάσει σε μένα».

«Δεν έχει να κάνει με το γένος, με την ομοφυλοφιλία, έχει να κάνει με έναν άνθρωπο που έχει ψυχολογικά και φτιάχνεται με το να χειραγωγεί άτομα, να τα εξουσιάζει, να τα βιάζει. Και έπαιρνε δύναμη από αυτό» περιγράφει.

Δείτε τη συγκλονιστική εξομολόγησή:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This