Χαρούλα Αλεξίου: Πρωταγωνίστρια στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Μετά το θέατρο θα την δούμε στην τηλεόραση!

Must Read

Ήταν Ιούνιος του 2020 όταν η Χαρούλα Αλεξίου σε συνέντευξη της στο δεύτερο πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας είχε δηλώσει ότι σταματάει τις ζωντανές εμφανίσεις, έπειτα από 50 χρόνια σημαντικής πορείας στο Ελληνικό τραγούδι. Ο λόγος ήταν επειδή δεν ακούει πια τη φωνή της και δεν καταδέχεται να τραγουδάει αν δεν το κάνει καλά.

Ωστόσο η αγαπημένη ερμηνεύτρια φαίνεται να έχει κάνει στροφή στην καριέρα της και να την έχει κερδίσει η υποκριτική. Στο παρελθόν μάλιστα είχε παίξει στις θεατρικές παραστάσεις «Μεταμφίεση» και «Χειρόγραφο».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια όμως, φαίνεται πώς θα κάνει απόπειρες υποκριτικής και στη μικρή οθόνη, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, η Χαρούλα Αλεξίου μαζί με την σπουδαία ηθοποιό, Μαρία Καβογιάννη, θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία θα προβληθεί στο Mega την επόμενη σεζόν.

Τα γυρίσματα της σειράς θα πραγματοποιηθούν στους Παξούς, απ’ όπου μάλιστα ανάρτησε φωτογραφίες και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Σαν σκηνικό λίγο πριν το γύρισμα… Like a set ready to shoot ??», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This