Αντελίνα για την συνεργασία της με τον Χάρη Βαρθακούρη: «Mου έλεγαν ότι δεν τον αφήνω να μιλήσει» (video)

«Με βρίσκουν γυναίκες γυναίκες που μου λένε καλά κάνεις “πάτα τον κάτω”»

Must Read

Τους συναντήσαμε μαζί στο ταξιδιωτικό παιχνίδι «Globetrotters» και ήταν απολαυστικοί. Οι δυο τους μετά χωρίστηκαν και προσπάθησαν να κάνουν τα δικά τους βήματα όσον αφορά την παρουσίαση.

Ο λόγος για την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη, οι οποίοι κλήθηκα να παρουσιάσουν την Εκπομπή «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» και Big Brother αντίστοιχα.

Η συνεργασία όμως της Αντελίνας με το κανάλι του Alpha τελείωσε άδοξα. Παρόλα αυτά το ζευγάρι ένωσε και πάλι τις δυνάμεις του και τους απολαμβάνουμε στη μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακου «ΣουΚου Family».

Η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και μίλησε αρχικά για τη σχέση της με τον σύζυγό της, αποκαλύπτοντας τον λόγο που κράτησε το επίθετό του.

«Όταν ρώτησαν στην Κωνσταντινούπολη ποιο όνομα θα κρατήσω, ο Χάρης είπε Βαρθακούρη. Και μου αρέσει και μένα να κρατάμε την παράδοση. Είμαστε πατροπαράδοτη οικογένεια. Είναι όμορφο να έχεις το ίδιο επίθετο με τα παιδιά σου. Αν ξεκινούσα την τηλεόραση ως ελεύθερη, δεν θα άλλαζα το επίθετό μου», είπε στον παρουσιαστή της εκπομπής.

«Παντρεύτηκα στα 24. Ήταν τρελή καψούρα αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς οικογένεια. Πάντα ήθελα να τα κάνω γρήγορα. Το έδαφος στη ζωή μου ήταν πάντα σταθερό λόγω των γονιών μου. Ο πατέρας μου ήταν και είναι ο άνθρωπος που μοιράζομαι τα πάντα στη ζωή μου και είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου. Ο πατέρας μου είναι το κολλητάρι μου», είπε για την απόφασή της να παντρευτεί σε μικρή ηλικία, ενώ για την γνωριμία τους και το πως εξελίχθηκε ο έρωτάς τους δήλωσε:

«Με το Χάρη μιλάγαμε τους δυο πρώτους μήνες στο τηλέφωνο. Τον Χάρη τον είδα και ήταν σαν να τον ήξερα πάρα πολλά χρόνια. Άκουγα πάρα πολύ τον πατέρα του. Ο Χάρης με τον μπαμπά μου δέσαμε αμέσως. Τον πεθερό μου τον γνώρισα σε μια απονομή δίσκου. Ήταν αυτό το μαγικό που εγώ εκείνη την ώρα δεν έβλεπα τον Πάριο… Έχει μια ταπεινότητα, μια συστολή Ο πεθερός μου μου έδωσε πολλά πράγματα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο Globetrotters, όπου έριχναν επικούς καυγάδες με τον τραγουδιστή.

«Στο Globetrotters, απενοχοποίησα τον συζυγικό καυγά. Μπορεί να τσακωνόμαστε αλλά μετά είμαστε ένα. Εισπράττω την αγάπη βγαίνοντας έξω από τις γυναίκες που μου λένε καλά κάνεις “πάτα τον κάτω” μου λένε», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον όρο απιστία και την ζήλεια της προς τον σύζυγό της ανέφερε:

«Είμαι πολύ ζηλιάρα. Αλλά δεν θα ήμουν με το Χάρη αν ζήλευα ουσιαστικά. Αυτό είναι ένα παιχνίδισμα. Μπορώ να καταλάβω ότι μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε σε σχέση με την απιστία. Είμαστε άνθρωποι. Με ενοχλεί η λέξη απάτη… Απάτη μπορεί να είναι να πω κάτι σε κάποια άλλη αυτό που το λέω μόνο σε σένα. Αυτό είναι μεγαλύτερη απάτη από μια βραδιά απερισκεψίας.»

Όσον αφορά το «τηλεοπτικό διαζύγιο» που είχε με το κανάλι Alpha και την εκπομπή που παρουσιάζουν ως ζευγάρι στον ΣΚΑΪ, είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Αlpha είναι μέσα στην καρδιά μου. Αλλά είχα πρόβλημα μόνο με έναν άνθρωπο. Ήταν ένα σύντομο διαζύγιο. Μετά ήρθε ο ΣΚΑΪ στη ζωή μου. Με πίστεψε ο κ. Κόμπος και μετά από πολύ καιρό νιώθω καλά με την τηλεοπτική μου οικογένεια. Πιστεύω στην τηλεοπτική μας συνύπαρξη με τον Χάρη. Αρκεί να δει κάποια πράγματα που δεν βλέπει…Στην αρχή μου έλεγαν ότι δεν τον αφήνω να μιλήσει. Εγώ έβλεπα ότι μερικές φορές δεν θέλει να μιλήσει για κάποιο θέμα. Πάντως μαζί μου νιώθει σιγουριά.»

Τέλος, αναφέρθηκε για το πως είναι ο Χάρης Βαρθακούρης ως πατέρας.

«Ο Χάρης είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Είναι “άκακος” άνθρωπος, έχει μια υπέροχη σχέση με τις κόρες μας», δήλωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This