«Βουβός» πόνος για την Ελένη Προκοπίου – Αποχαιρέτησε για πάντα τον σύζυγό της

Η σπουδαία πρωταγωνίστρια παράτησε σε μικρή ηλικία την καριέρα της για χάρη του συντρόφου της Αντώνη Συρίγου

Must Read

Ανείπωτη θλίψη για την πιο ακριβοθώρητη ηθοποιό της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου Ελένη Προκοπίου, η οποία πριν από μερικές εβδομάδες αποχαιρέτησε για πάντα τον επί 50 χρόνια σύζυγό της, επιχειρηματία Αντώνη Συρίγο.

  • Από τον
    Νίκο Νικόλιζα

Η σπουδαία ηθοποιός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με πολύ βαριά καρδιά είπε το στερνό «αντίο» στον άνθρωπο που αγάπησε, παντρεύτηκε και για χάρη του άφησε σε πολύ νεαρή ηλικία τη λαμπρή καριέρα της στον χορό και στην υποκριτική τέχνη, για να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην οικογένειά της.

Από την ταινία «Ραντεβού στον αέρα»

Η κηδεία του Αντώνη Συρίγου τελέστηκε στα βόρεια προάστια με ελάχιστο κόσμο, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό. Οπως είχε γράψει πριν από δύο χρόνια η «Espresso» σε αποκλειστικό ρεπορτάζ, ο Αντώνης Συρίγος για μεγάλο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική με πολλά προβλήματα υγείας. Στο πλευρό του νυχθημερόν βρίσκονταν η πολυαγαπημένη του σύζυγος, η μοναχοκόρη τους Ειρήνη και οι δύο πανέμορφες εγγονές τους.

Στα μέσα του περασμένου Μαρτίου η καρδιά του αγαπημένου συζύγου της Ελένης Προκοπίου έπαψε να χτυπά, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας ήταν πολύ δεμένο ζευγάρι και ποτέ ο ένας δεν αμφισβήτησε την αγάπη του άλλου. Οπως συνηθίζει μάλιστα να λέει η μοναχοκόρη τους, δεν υπήρχε μέρα ή στιγμή που να μη μιλούσε ο ένας στον άλλον με πανέμορφα λόγια. Τόσο πολύ αγαπημένοι ήταν, μόνο που ο θάνατος τους χώρισε.

Χαμογελαστή στο πλευρό της κόρης της, Ειρήνης

Η σπουδαία ηθοποιός έχει βυθιστεί στη θλίψη με την απώλεια του συζύγου της. Αλλωστε 50 χρόνια κοινής πορείας είναι μια ολόκληρη ζωή! Δίπλα της είναι διαρκώς η πολυαγαπημένη τους κόρη. Εκείνη της δίνει δύναμη και κουράγιο να σταθεί και πάλι στα πόδια της!
Ο Αντώνης Συρίγος μέσα από την οικογενειακή επιχείρηση επίπλων που διατηρούσε επί πολλά χρόνια τροφοδοτούσε όλο το ελληνικό θέατρο αλλά και τις μεγάλες κινηματογραφικές εταιρίες με έπιπλα! Σχεδόν όλες οι ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου στους τίτλους τέλους γράφουν «Επιπλα Α. Συρίγος»!

Με την εγγονή της

Η Ελένη Προκοπίου το 2018 είχε δώσει τη μία και μοναδική συνέντευξη της ζωής της στον υπογράφοντα στην «Espresso». «Οι γονείς μου είχαν πέντε παιδιά! Νοικοκυραίοι άνθρωποι, με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη. Είχαν λεφτά εκεί στην Πόλη. Οταν ήρθαν στην Ελλάδα, ο μπαμπάς μου άνοιξε ένα εργοστάσιο επίπλων. Το ίδιο που είχε και ο άντρας μου έως σήμερα. Ο μπαμπάς μου με τον πεθερό μου ήταν συνέταιροι κι έτσι γνώρισα τον σύζυγό μου» είχε αναφέρει τότε, ενώ για την εξαφάνισή της από το επάγγελμά της πάλι ρόλο έπαιξε, όπως λέει, η οικογένεια που ήθελε πάντα να αποκτήσει.

Με τον Νίκο Νικόλιζα στη μία και μοναδική συνέντευξή της

«Εγώ εξαφανίστηκα για δύο λόγους: πρώτον, παντρεύτηκα και είχα πάνω από όλους και όλα την οικογένειά μου και, δεύτερον, πέρασα πολύ μεγάλη ταλαιπωρία με ορμόνες και τέτοια για να μείνω έγκυος στη μονάκριβη κόρη μου. Είχα πολλά γυναικολογικά προβλήματα μέχρι να αποκτήσω παιδί και πήρα πολλά κιλά με όλα αυτά. Μέχρι να σουλουπωθώ, ο κινηματογράφος είχε σβήσει. Είμαι τρισευτυχισμένη γιατί έχω αποκτήσει την υπέροχη κόρη μου Ειρήνη, η οποία μου χάρισε δύο υπέροχες εγγονές. Την είχαμε τάξει στην αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, λόγω των προβλημάτων που σας προανέφερα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This