Μιχάλης Δημητριάδης: «Έπαθα κατάθλιψη! Έκανα έναν χρόνο να συνέλθω» (video)

«Αδίκησα τον εαυτό μου γιατί πίστεψα στον παραγωγό μου»

Must Read

Τα πρώτα μουσικά ακούσματα τα πήρε από τον πατέρα του ο οποίος ήταν πολύ καλός τραγουδιστής αλλά και μπουζουξής.

O λόγος για το Μιχάλη Δημητριάδη, ο οποίος ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική σε ηλικία 15 ετών.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους ερμηνευτές και ο ίδιος είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία κυρίως την δεκαετία του 1990 κυρίως με το τραγούδι «Στων αγγέλων τα μπουζούκια» των Χρήστου Νικολόπουλου και Μάνου Ελευθερίου που μοιράζεται με την Ελένη Τσαλιγοπούλου το 1992.

Μετά από το εν λόγω τραγούδι όμως, «χάθηκε» από τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», εξήγησε τον λόγο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μετά το τραγούδι αυτό έκανα δίσκους αλλά πάντα κάτι πήγαινε στραβά».

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως το λάθος ήταν δικό του διότι εμπιστεύτηκε έναν παραγωγό που τον πήρε στον λαιμό του.

«Ήταν λάθος να βγάλω προσωπικό δίσκο μετά την επιτυχία αυτή. Αδίκησα τον εαυτό μου γιατί πίστεψα στον παραγωγό μου, που από τη μία με πήγε ψηλά, από την άλλη με έριξε στα πατώματα», δήλωσε στον παρουσιαστή της εκπομπής.

Σταθμός επίσης στην πορεία του τραγουδιστή ήταν και ο δίσκος-αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου το 1996, ο οποίος περιείχε δώδεκα ανέκδοτους στίχους της «γριάς», μελοποιημένους από ισάριθμους μπουζουξήδες.

«Έκανα έναν δίσκο με τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, ο οποίος σταμάτησε, γιατί ο παραγωγός μου μάλωσε με τη δισκογραφική εταιρεία μου. Είχε βγει η φήμη στις δισκογραφικές ότι ήμουν εξαρτώμενος από τον παραγωγό μου και δεν μπορούσαν να κάνουν δουλειά μαζί μου», τόνισε ο τραγουδιστής.

«Είχα να κάνω δυο χρόνια μεροκάματο αφότου έκλεισαν “Των Αγγελων τα μπουζούκια” και έπαθα κατάθλιψη. Έκανα έναν χρόνο να συνέλθω», είπε καταλήγοντας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This