Άριελ Κωνσταντινίδη: «Κάποιες πρακτικές του πρώην συζύγου μου με βασάνισαν! Θα πάμε δικαστικά» (video)

«Δεν έχω καλό διαζύγιο.»

Must Read

Πριν από ένα χρόνο περίπου η Άριελ Κωνσταντινίδη και ο Τάκης Μαργαρίτης αποφάσισαν έπειτα από πέντε χρόνια κοινής πορείας να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.

Η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας που παντρεύτηκαν το 2015 με πολιτικό γάμο απέκτησαν μετά από δύο χρόνια δύο δίδυμα αγοράκια. Και ενώ όλοι έκαναν λόγο για ένα ταιριαστό ζευγάρι, οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τίτλους τέλους στο γάμο τους με την Άριελ Κωνσταντινίδη να αποκαλύπτει ότι το διαζύγιο κάθε άλλο παρά βελούδινο δεν ήταν.

Η ηθοποιός μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό» αποκάλυψε ότι με τον πρώην σύζυγό της δεν έχουν καλή σχέση και θα οδηγηθούν στα δικαστήρια.

«Τα αγόρια μου είναι 4 ετών. Δεν ήταν εύκολο για μένα και για τα παιδιά όταν χώρισα. Στην αρχή φεύγουν οι πρώτες εντάσεις και μετά έρχονται όλα τα ψυχολογικά αν δεν είναι καλή η σχέση. Δεν έχω καλό διαζύγιο. Υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν από εκείνον για να τελειώνει αυτό το κομμάτι. Ως μπαμπάς στις υποχρεώσεις του είναι πολύ καλός», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κάποιες πρακτικές του με βασάνισαν και με κράτησαν πίσω, αλλά αφού δεν λύνονται θα πάμε δικαστικά. Δεν έχει σημασία ποιος παίρνει την απόφαση του χωρισμού. Μαζί φταίξαμε. Είμαι καλά, είμαι χαρούμενη και γεμάτη και η καρδιά μου είναι ζεστή και στη θέση της».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This