Παρασκευή 25/6/2021

Ο Πέτρος Τατσόπουλος τα έβαλε με τον Κώστα Λεφάκη: «Ο Βασιλιάς του θράσους»

Η ειρωνική ανάρτηση του στο facebook.

Έξαλλος φαίνεται να είναι ο Πέτρος Τατσόπουλος με τον Κώστα Λεφάκη και αφορμή στάθηκε ένα δημοσίευμα του αστρολόγου μέσα από το οποίο παρουσιάζει τις προβλέψεις του για το τέλος της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο γνωστός συγγραφέας έριξε τα βέλη του στο γνωστό αστρολόγο καθώς εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί ότι ο Κώστας Λεφάκης κοροϊδεύει τον κόσμο, καθώς δεν «προέβλεψε, ούτε κατά προσέγγιση πεντηκονταετίας, την πανδημία».

«Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ

Ο άνθρωπος που δεν προέβλεψε -ούτε κατά προσέγγιση πεντηκονταετίας- το ξέσπασμα της πανδημίας, έρχεται τώρα να μας ενημερώσει πότε θα τελειώσει οριστικά. Λεφάκη, μην ακούς εμάς τους γκρινιάρηδες. Όσο ο “πιο σοφός λαός του κόσμου” σε αμείβει για τις… προβλέψεις σου, είναι άξιος της μοίρας του. Μην τον λυπάσαι. Πάρ’ του τα χοντρά», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με ένα άκρως ειρωνικό ύφος.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ