Στιγμές τρόμου για το Νίκο Βέρτη: Πέρασε τη νύχτα σε καταφύγιο στο Ισραήλ – Εκσφενδονιζόντουσαν ρουκέτες (video)

Στιγμές αγωνίας περνάει ο γνωστός τραγουδιστής.

Must Read

Τα τελευταία 24ωρα πραγματοποιούνται αιματηρές συγκρούσεις ανάμεσα στους Ισραηλινούς και τους Παλαιστίνιους .

Ο Νίκος Βέρτης μαζί με την ορχήστρα του βρίσκονται στο Ισραήλ, καθώς έχουν προγραμματισμένες συναυλίες για σήμερα και αύριο.

Στο αεροδρόμιο όμως τους περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη. Ο γνωστός τραγουδιστής και η ομάδα του έφτασαν χθες στο Τελ Αβίβ, όπου ήρθαν αντιμέτωποι με την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στην Μέση Ανατολή, καθώς ρουκέτες άρχισαν εκσφενδονίζονται από την μία περιοχή στην άλλη.

Εκπομπή «Πρωινό» εξασφάλισε πλάνα από το αεροδρόμιο όπου βρισκόταν ο αγαπημένος ερμηνευτής. Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα επικοινώνησε με την συνεργάτιδα του Νίκου Βέρτη, Έλενα Παπαπαναγιώτου, η οποία περιέγραψε την τρομακτική εμπειρία που βίωσαν χθες ο τραγουδιστής με το επιτελείο του.

«Όλη αυτή η κατάσταση μας βρήκε στο αεροδρόμιο με τις σειρήνες να ηχούν. Μας πήγαν σε καταφύγιο στο αεροδρόμιο και κάτσαμε 2 ώρες περίπου. Αυτό συνεχίστηκε και μετά, καθώς πήγαμε στο ξενοδοχείο και εκεί μας έδωσαν κάποιες οδηγίες. Ακούστηκαν και πάλι κάποια “μπαμ μπαμ” και πήγαμε πάλι σε καταφύγιο του ξενοδοχείου. Η συναυλία για σήμερα αναβάλλεται. Είμαστε καλά και η παραγωγή βρίσκεται σε επικοινωνία με την κυβέρνηση για να δούμε πότε θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This