Έντρομη η Αλούπη! Βρήκε κάλυκες από σφαίρες μέσα στις πάνες του μωρού της (video)

Ύποπτο περιστατικό προκάλεσε τρόμο στη γνωστή παρουσιάστρια

Must Read

Σε κατάσταση πανικού βρέθηκε η γνωστή παρουσιάστρια Χριστίνα Αλούπη η οποία τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αμερική με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Κέφαλο και τους δύο γιους της.

Η παρουσιάστρια όπως περιγράφει σε βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έντρομη συνειδητοποιήσε ότι μέσα στο κουτί με τις πάνες μωρού που είχε παραγγείλει, βρίσκονταν κάλυκες από σφαίρες. Τρομοκρατημένη μοιράστηκε το περιστατικό με τους γνωστούς της και ζητάει οδηγίες για το αν πρέπει να απευθυνθεί στις αστυνομικές αρχές.

«Απίστευτο! Και τώρα πείτε μου εσείς! Τι να κάνω; Να πάω στην αστυνομία μαζί με το κουτί; Τι δουλειά έχουν οι κάλυκες από σφαίρες μέσα στο κουτί με τις πάνες…» περιέγραψε καθώς το κουτί όπως ανέφερε είχε ανοιχτεί και κάποιος το είχε κλείσει με σελοτέιπ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This