Βάσια Τριφύλλη: «Μην τον μελετάς τον μ@λ@κ@! Του είπα φύγε τώρα από εδώ…» (video)

«Έχω φαρμακερή φαρμακολογία. Μάλλον δεν με θέλει κανείς»

Must Read

Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού και κυρίως το lockdown έχει καταβάλει ψυχολογικά πολύ κόσμο, η Βάσια Τριφύλλη όμως φαίνεται να μην επηρεάστηκε από αυτήν την κατάσταση.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά αναφέρθηκε για το πως βίωσε την περίοδο της καραντίνας

«Εκείνη με βίωσε, εγώ δεν της έδωσα καμία σημασία. Της επιβλήθηκα εντελώς, αδιαφόρησα τελείως, ούτε για γκόμενο δεν έχω δείξει τόση αδιαφορία. Δεν φοβήθηκα καθόλου, δεν έχω καμία αίσθηση κινδύνου. Εδώ δεν φοβήθηκα με τον καρκίνο. Όποιος έχει γλιτώσει από 4-5 βασικά, π.χ. καρκίνος…», τόνισε.

Το κεφάλαιο καρκίνος

Οι παρουσιαστές της εκπομπής ορμώμενοι από την αναφορά που έκανε στην νόσο, η οποία την ταλαιπώρησε αλλά τελικά κατάφερε να τη νικήσει, αναφέρθηκαν σε αυτό το γεγονός με την Βάσια Τριφύλλη να απαντάει εντελώς αυθόρμητα: «Μην τον μελετάς τον μ@λάκα. Ήταν καλούτσικος, εγώ είπα “άκου φίλε, θα με πάρεις που θα με πάρεις κάποια στιγμή, φύγε τώρα από δω”. Βλέπει μια γυναίκα ο κόσμος και με βλέπει να περπατάω… Τι να κάνω, πρέπει να φοβηθώ; Μην το μπερδεύουν με την αναισθησία και με την υπευθυνότητα. Επειδή εγώ είμαι αναίσθητη και δεν φοβάμαι δεν σημαίνει ότι θα κολλήσω όλο τον κόσμο»

Στην ερώτηση πως ένιωσε την στιγμή που διαγνώστηκε από καρκίνο, εκείνη απάντησε: «Όταν έγινε η πρώτη διάγνωση χέστηκα αλλά δεν το κατάλαβε κανείς. Δεν μπορώ να ανακαλέσω μνήμες, αλλά έγιναν ξαφνικά πάνω στη μεγαλύτερή μου δόξα.»

«Μου έλειψε η τηλεόραση, θα ήθελα να επιστρέψω»

Στην συνέχεια η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε πως θα ήθελε να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα.

«Μου έλειψε η τηλεόραση, θα ήθελα να επιστρέψω. Βλέπω πάνελ πολύ αξιοπρεπή και λέω ότι θα ήθελα να επιστρέψω. Έχω φαρμακερή φαρμακολογία. Μάλλον δεν με θέλει κανείς. Είναι δεκτό. Θα μου άρεσε πρωϊνή εκπομπή.

Με πλησίασαν πολλές φορές για πρωϊνό. Όπως ο Κυριακού που έστειλε το αμάξι του στις 23:30 και με πήρε από το σπίτι μου με τις πιτζάμες. Είπα “όχι”. Δεν μπορώ να θυμηθώ τα συναισθήματά μου. Ήταν στα σπάργανα τα πρωϊνά», είπε χαρακτηριστικά.

Κίνημα #metoo

Αναφορικά με το ελληνικό κίνημα #metoo δήλωσε: «Καλώς έγινε το κίνημα. Άργησε να γίνει. Και καλά θα κάνουμε όλοι να μαζέψουμε τα βρακιά μας, άντρες και γυναίκες. Δεν υπάρχει λόγος να ξεσπάμε στη δουλειά μας τον απωθημένο σεξουαλισμό μας. Θες μάρτυρα αν τα κάνεις καλά ή όχι; Εμένα με φοβόντουσαν, δεν υπήρχε περίπτωση να μου πεις κάτι και να μην απαντήσω. Έπεφτε και μπούφλα. Ήμουν εντελώς αποφασισμένη. Μου έκανε πολύ καλό ο καρκίνος γιατί μετά δεν έβρισκα αξιόλο αντίπαλο. Μπορούσε κάποιος να πει “μην την πάρετε αυτή”, χέστηκα.

Δεν έχω φύγει ποτέ από δουλειά, αν έλεγα “ναι” έμενα μέχρι το τέλος. Φρόντιζα να μην υποφέρω, έλεγα “θέλετε να μείνω; αποσύρεται αυτό το πέος, εκείνο το αιδοίο. Εγώ δεν ενοχλούσα κανενός το σπίτι. Εξέπεμπα ένα “μην πλησιάζεις άλλο”.

Υπήρχε περίπτωση να με πλησιάσει κάποιος. Συμβαίνει και τώρα παρότι δεν είμαι κανένας παράγοντας. Είναι τόσο ωραία η δουλειά μου που όποιος κλαψουρίζει καλύτερα να πάει σπίτι του. Είναι μια από τις πιο σκληρές δουλειές η τηλεόραση.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This