Βάσια Τριφύλλη: «Αρνήθηκα την πρόταση του Κυριακού να κάνω πρωινό γιατί ήμουν ηλίθια» (video)

«Εγώ αγνόησα τον καρκίνο και κράτησα την επιτυχία»

Must Read

Έχει παρουσιάσει με αρκετά μεγάλη επιτυχία, διάφορα τηλεπαιχνίδια, με κυριότερο το «Ραντεβού στα τυφλά», το οποίο μάλιστα είχε φτάσει στο 95% της τηλεθέασης κι ακόμη δεν έχει καταφέρει κάποια εκπομπή να σπάσει αυτό το ρεκόρ.

Ο λόγος για την ηθοποιό Βάσια Τριφύλλη η οποία μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το εν λόγω τηλεπαιχνίδι.

«Ο Μεγακλής Βιντιάδης έκανε την πρόταση. Είπε στον παραγωγό “είναι άλογο, άσ’ την να τρέξει”», είπε αναφορικά με την παρουσίασή της.

Εκείνη την περίοδο ενώ βρισκόταν στο peak της καριέρα της και σκεφτόταν πολύ σοβαρά την απόκτηση ενός παιδιού, της χτύπησε την πόρτα ο καρκίνος.

«Δεν το ήξερε κανείς. Πήγαινα στο γύρισμα και έλεγα στους συνεργάτες μου “άμα με δείτε και λιποθυμήσω μη στεναχωριέστε, θα σηκωθώ και θα συνεχίσουμε”. Εγώ αγνόησα τον καρκίνο και κράτησα την επιτυχία», τόνισε η ηθοποιός.

Η Βάσια Τριφύλλη δεν απέκτησε ποτέ δικά της παιδιά, ωστόσο προσπάθησε να υιοθετήσει τη «κόρη» της, όπως την αποκαλεί και η ίδια, τη Βερόνικα.

«Δεν έχω υιοθετήσει τη Βερόνικα, μου το απαγόρευσαν επειδή ήμουν ανύπαντρη», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η Βάσια Τριφύλλη αποκάλυψε ότι της είχε προταθεί να παρουσιάσει τον «Πρωινό καφέ», αλλά εκείνη αρνήθηκε.

«Πριν από το “Ραντεβού στα τυφλά” ο Κυριακού μου είχε προτείνει να κάνω πρωινό. Έστειλε το αυτοκίνητό του νύχτα, με τις πιτζάμες και με πήγαν στο γραφείο του. Και του είπα “δεν μπορώ, κάθε Δευτέρα θα αλλάζεις παρουσιάστρια;”. Αρνήθηκα γιατί ήμουν ηλίθια. Κουβαλάω την ανασφάλεια των θεατρίνων. Νίκησε ο ταχύτερος», δήλωσε στην εκπομπή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This