Δευτέρα 14/6/2021

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Πήγα να φύγω από τη ζωή 3 φορές στον ύπνο μου από…» (video)

Ξαφνικά αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του...

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου είχε μιλήσει στο παρελθόν για την αυτοκαταστροφική περίοδο που είχε βιώσει, όταν είχε κακές διατροφικές συνήθειες με αποτέλεσμα να πάθει παλινδρόμηση στο στομάχι.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει επίσης ότι υπήρχε μία περίοδος που κατέφευγε στο ποτό, γεγονός το οποίο τον είχε οδηγήσει η «πένθιμη δουλειά του».

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μιλώντας στην εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής», αποκάλυψε πώς από αυτές τις κακές συνήθειες παραλίγο να χάσει τη ζωή του. Ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να έχει αποβάλει από πάνω του όλα τα κακώς κείμενα και έχει υιοθετήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής

«Μέχρι τα 18 μου είχα μια πολύ ισορροπημένη διατροφή. Ζούσα σε μια πολύ χριστιανική οικογένεια που τρεις φορές τον χρόνο έκανε νηστεία. Αυτό άμεσα ήταν αποτοξίνωση. Όταν πέρασα στη σχολή στη Θεσσαλονίκη, λόγω των οικονομικών ζούσα με τυλιχτό. Στον στρατό πήρα πάρα πολλά κιλά και από τα 21 που ήρθα στην Αθήνα το junk food ήταν καθημερινότητα. Πριν από 2 χρόνια έβγαλα το αλκόολ από τη ζωή μου. Αυτό άρχισε να μου αλλάζει το βιολογικό ρολόι. Ή θα περίμενα να μου το πει κάποιος γιατρός να το κάνω ή θα έλεγα από δω και πέρα θα ζήσω αλλιώς. Έκανα εξετάσεις, η χοληστερίνη ήταν… παντού. Στο στομάχι είχα παλλινδρόμηση. Πήγα να “φύγω” 3 φορές στον ύπνο μου από εισρόφηση. Φοβήθηκα. Δεν θα ήταν και γοητευτικό να γραφτεί ότι “έφυγα” από μια μακαρονάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα που πρόβαλε η εκπομπή «Happy Day»:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ