Πανδαισία ήχων από όλο τον κόσμο στο Μέγαρο Μουσικής!

Φέτος το καλοκαίρι, όλα τα είδη της μουσικής δίνουν ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό στον Κήπο του Μεγάρου

Must Read

Κλασική μουσική και αυθεντική rock ’n’ roll, jazz με τσιγγάνικο, αφρικανικό και ασιατικό touch, βραζιλιάνικη bossa nova, αμερικάνικα blues, πορτογαλικά fados, ελληνική pop… Φέτος το καλοκαίρι ο Κήπος του Μεγάρου Μουσικής φιλοδοξεί να αποτελέσει τον κατεξοχήν προορισμό για μουσικόφιλους κάθε ηλικίας, με ένα εντυπωσιακά πλούσιο σε ήχους και εικόνες πρόγραμμα, που θα διαρκέσει από τις αρχές Ιουνίου, έως και τα μέσα Ιουλίου.

Ένα ξεχωριστό μπουκέτο από καλλιτεχνικά δρώμενα, που ευνοεί την αλληλεπίδραση ανάμεσα στους παρεβρισκόμενους και στους καλλιτέχνες, καταξιωμένους, αλλά και ανερχόμενους, καθώς η συγκεκριμένη γωνιά της Αθήνας ευνοεί τη χαλαρή διάθεση.

Έναρξη με μουσική και ποίηση 

Η αυλαία ανοίγει στις 5/6 με την Όλια Λαζαρίδου και τη Μελίνα Τανάγρη να παρουσιάζουν τη βραδιά «Ποίηση και μουσική στον Κήπο του Μεγάρου», ενώ στις 7/6 ο Leon of Athens και η Irene Skylakaki, θα μας παρουσιάσουν αγαπημένα τους τραγούδια, αλλά και φρέσκιες μουσικές.

Στις 13/6, ήχοι από σιτάρ, κιθάρα και μπουζούκι θα πλημμυρίσουν τον Κήπο από την Nana Simopoulos και την μπάντα της, ενώ ανήμερα της Γιορτής της Μουσικής (21/6), θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα πλούσιο ρεπερτόριο από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, τους πιανίστες Χρήστο Μαράντο και Harald Ossberger, τη χορωδία Polyphonica και τους Μottet με guests τους τραγουδιστές Ξένια Γαργάλη και Σταύρο Σαλαμπασόπουλο. Την επόμενη μέρα, στη σκηνή του Κήπου θα συναντηθούνται για πρώτη φορά η Ελένη Πέτα και ο Γιάννης Μαθές, ενώ στη 27/6 η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου θα μάς ταξιδεύσουν σε τραγούδια-σταθμούς του ελληνικού ρεπερτορίου.

Απίθανα πάρτι – εμπνευσμένες διασκευές 

Ο Ιούνιος κλείνει με ένα μεγάλο πάρτι για τα 10 χρόνια των Gadjo Dilο, του συγκροτήματος που σύστησε τη μουσική manouche (τσιγγάνικη ή gypsy jazz) στο ευρύ κοινό, ενώ αρχές Ιουλίου (2/7) θα απολαύσουμε τη σύμπραξη των ραγδαία ανερχόμενων Angelika Dusk και Ίαν Στρατή σε εμπνευσμένες διασκευές μεγάλων επιτυχιών. Στις 9/7, η Ρίτα Αντωνοπούλου στη φωνή και ο Θοδωρής Οικονόμου στο πιάνο υπόσχονται ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι, ενώ η αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων θα πέσει στις 12/7, με τον Δώρο Δημοσθένους σε ρόλο Elvis Presley να μας προσκαλεί σε ένα απίθανο rock ’n’ roll πάρτι.

Τιμές εισιτηρίων: 10 € (προπώληση), 12 € (αγορά την ημέρα της συναυλίας)

Αναλυτικές πληροφορίες: 2107282333, megaron.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This