Άρια Αγάτσα: «Δεν μετάνιωσα που από το ΠΑΣΟΚ πήγα στη Νέα Δημοκρατία» (video)

«Στα ξεκινήματα της καριέρας μου άκουγα συνέχεια “τι δουλειά έχει αυτή εδώ; Δεν πάει να πλύνει κανένα πιάτο;»

Must Read

Η Αριάδνη Αγάτσα, η κατά κόσμον Άρια, είναι πρώην αθλήτρια, αφού διακρίθηκε στο στίβο σε δρόμους ταχύτητος με την ομάδα ΚΑΔΜΟΥ ΘΗΒΩΝ ενώ αγωνίστηκε και στην ομάδα μπάσκετ του ίδιου συλλόγου, απ’ όπου πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Μπορεί να πέρασε στη Νοσηλευτική Πατρών, η αγάπη της όμως για τον αθλητισμό την οδήγησε στην αθλητική δημοσιογραφία.

Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο επάγγελμα είναι ανδροκρατούμενο, η Άρια Αγάτσα κατάφερε να είναι από τις πρώτες γυναίκες που ασχολήθηκαν με το αντικείμενο αυτό.

Ωστόσο η ίδια αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στα ξεκινήματα της καριέρας της, για το λόγω του ότι είναι γυναίκα.

«Ήμουν από τις πρώτες γυναίκες που ασχολήθηκαν με το αθλητικό ρεπορτάζ. Άκουγα συνέχεια “τι δουλειά έχει αυτή εδώ; Δεν πάει να πλύνει κανένα πιάτο;”. Ασχολήθηκα με το αθλητικό ρεπορτάζ γιατί καταρχήν ήμουν αθλήτρια. Στην αρχή της καριέρας μου είχαν μια δυσπιστία για το τι ξέρω. Δούλευα διπλά και τριπλά για να βρω τα πατήματά μου. Στην αρχή μου έδιναν να πηγαίνω στα γήπεδα μέχρι που είπα να πάω να πάρω συνεντεύξεις. Πήρα από τον Σαραβάκο που μιλούσε δύσκολα, από τον Στέλιο Μανωλά που μιλούσε ακόμα πιο δύσκολα και έγιναν πρωτοσέλιδα. Έκλεινα τα αυτιά μου και κοιτούσα μπροστά στις δύσκολες καταστάσεις. Έχω νιώσει αρκετές φορές ότι ίσως δεν αντέχω να συνεχίσω», είπε χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η γνωστή αθλητικογράφος όμως έχει ασχοληθεί και με τα πολιτικά δρώμενα. Μιλώντας στην εκπομπή «The 2Night Show», αναφέρθηκε στο γεγονός ότι από βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μπήκε μετά στη Νέα Δημοκρατία.

«Η πολιτική μπήκε στη ζωή μου γιατί μεγάλωσα σε ένα σπίτι που όλοι προσέφεραν στα κοινά άδολα. Εξελέγην βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2009. Εκείνη την εποχή έγινε ένας τεκτονικός σεισμός στην πολιτική στην Ελλάδα. Δεν μετακινήθηκα εγώ. Θεώρησα ότι μπορούσα να εκφραστώ με μία άλλη συνθήκη. Τότε ξένισε. Εξάντλησα και την τελευταία μέρα της θητείας μου ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μετά αξιοποίησα μια πρόταση που μου έγινε και πήγα στη ΝΔ. Δεν μετάνιωσα», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This