Botox για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου; Εμφανείς οι παρεμβάσεις στην εμφάνιση της

Bye bye ρυτίδες και γυαλιά μυωπίας! Welcome νέα κόμμωση και νεανικό μακιγιάζ

Must Read

Τον τίτλο όχι απλώς της πρώτης γυναίκας Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και αυτόν του πιο… αλλαγμένου εμφανισιακά προσώπου του πολιτικού μας συστήματος διεκδικεί επάξια η Κατερίνα Σακελλαροπούλου! Και αυτό διότι από τη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της έως σήμερα οι… μικροπαρεμβάσεις στην εμφάνισή της είναι κάτι παραπάνω από ορατές.

Παρατηρώντας την κανείς προσεκτικά, θα διαπιστώσει ότι στιλίστες, πλαστικοί χειρουργοί και κομμωτές έπιασαν δουλειά αμέσως μετά την εκλογή της, προκειμένου να διαμορφώσουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Από τις πιο έντονες αλλαγές στις οποίες προχώρησε η Πρόεδρος είναι εκείνες στο μακιγιάζ, αλλά και το γεγονός ότι αποχωρίστηκε τα γυαλιά μυωπίας. Τα έντονα χρώματα που επέλεγε στις αρχές της θητείας της έχουν αντικατασταθεί με πιο κομψές και γήινες αποχρώσεις, που αρμόζουν τόσο στην ηλικία όσο και στο αξίωμά της.

«Παρατηρούμε πως προτιμά τους πιο γήινους τόνους στα μάτια και τα χείλη, κι αυτό είναι η πιο ασφαλής λύση για το μακιγιάζ κάθε γυναίκας. Επιπλέον, η επιλογή της να τονίζει την πάνω και όχι την κάτω γραμμή των ματιών -όπως έκανε στην αρχή της θητείας της- είναι σαφώς πιο σωστή. Προσέχει περισσότερο και τη βάση που χρησιμοποιεί, καθώς πλέον δεν φαίνονται τα σημαδάκια στο πρόσωπο. Η εικόνα της είναι σαφώς πιο προσεγμένη, δεν έχει πλέον το πρόχειρο και ατημέλητο μακιγιάζ που βλέπαμε στις αρχές» παρατηρεί make-up artist με τον οποίο επικοινώνησε η Espresso.

Μικροεπεμβάσεις

Ωστόσο οι αποχρώσεις σε σκιές και κραγιόν δεν είναι οι μόνες που άλλαξε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Οπως μας αναφέρει πλαστικός χειρουργός, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, οι μικροεπεμβάσεις στις οποίες προχώρησε είναι ιδιαίτερα αισθητές. «Σε περσινές φωτογραφίες της Προέδρου παρατηρούμε μια καθοδική τάση στα μάτια της, κάτι που πλέον έχει βελτιωθεί αισθητά με τη βοήθεια του botox. Ακόμη, έχουν εξαφανιστεί οι ρυτίδες έκφρασης γύρω από το στόμα, πιθανότατα έπειτα από θεραπεία με υαλουρονικό οξύ στην οποία υποβλήθηκε, τα λεγόμενα “fillers”».

Από το γενικό… ρεκτιφιέ στο οποίο προχώρησε η πρώτη πολίτης της χώρας δεν ξέφυγε ούτε η κόμη της, που είναι πλέον σαφώς πιο περιποιημένη ως προς το κούρεμα και την απόχρωση. Σε κάθε περίπτωση, εκείνο που αντιλαμβάνεται κάποιος παρατηρώντας την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο πέρασμα των μηνών από την έναρξη της θητείας της έως σήμερα είναι ο ζήλος της για μια σαφώς πιο νεανική εμφάνιση. Ευχόμαστε να ασχολείται με την ίδια ζέση και με τα προβλήματα που βασανίζουν τον ταλαιπωρημένο λαό της και να μην αναλώνει τον πολύτιμο χρόνο της μονάχα για την ενημέρωση όσον αφορά τις τελευταίες τάσεις του μακιγιάζ και τις αισθητικές επεμβάσεις…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This