Γιάννης Μπέζος αντέδρασε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Προσπαθείτε να βγάλετε κάτι πικάντικο…» (video)

«Ανθρώπους που καλούν δεν τους εκτιμώ καθόλου.»

Must Read

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να εκφράσει αυτά που σκέφτεται. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Αρχικά αναφέρθηκε στην περίοδο της πανδημίας και το κατά πόσο τον έχει επηρεάσει η καραντίνα.

«Είναι μια περιπέτεια μεγάλη αυτή που ζει η χώρα μας. Η επιστήμη απάντησε και θα απαντήσει στο μέλλον. Φόβο δεν είχα ποτέ. Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που αρνούνται έχει πάντα εξήγηση. Ο άνθρωπος έχει ανασφάλειες και πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για την προσωπική υγεία. Αυτοί που υπερβαίνουν τα όρια θα είναι αυτό που χαρακτηρίζουμε ως “ανοησία χωρίς νόημα”», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την αυστηρότητα που εκπέμπει εκτιμά πως: «Δεν είμαι τόσο αυστηρός από όσο φαντάζεστε. Είμαι πιο πολύ με ορισμένους και ορισμένες. Οι συμπατριώτες μου ξέρουν πάρα πολύ καλά και εκτιμούν αυτό. Και σεις ξέρετε πάρα πολύ καλά ποιον καλείτε και σε ποιον απευθύνεστε. Δίνουμε την εντύπωση ότι η Ελλάδα είναι μια παιδική χαρά. Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα #metoo και στις καταγγελίες ανθρώπων που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές από ανθρώπους του θεάτρου.

«Είναι ακραία παραδείγματα, κάποια κρίνονται στη Δικαιοσύνη, άλλα κρίνονται κοινωνικά. Ο κόσμος πάντα έχει μια πλασματική εικόνα. Το θέμα είναι να μην μεταστρέφεται εύκολα διότι από εκεί που σε αποθεώνει είναι εύκολο να σε γκρεμίσει και μετά να σε ξαναβάλει στη θέση που αυτός νομίζει ότι πρέπει να μπεις. Θέλει πολλή σκέψη. Με στενοχωρεί πάρα πολύ. Εφόσον ενέχεσαι σε κάτι τέτοιο πρέπει να υποστείς τις συνέπειες. Είναι λίγο ζοφερά πράγματα, καλό είναι να μην τα ξεχνάμε και να μην τα περνάμε λίγο κουτσομπολίστικα», τόνισε.

Στην ερώτηση αν κάποιος στην επαρχία τον πλησιάσει για selfie, ο ίδιος απάντησε: «Μη με ρωτάτε για τέτοια πράγματα δεν θα σας απαντήσω. Τα έχω απαντήσει πάρα πολλές φορές. Έχω απαντήσει 500 φορές σε αυτά. Προσπαθείτε να βγάλετε κάτι πικάντικο αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου. Οπότε χιλιόχρονη για τα γενέθλιά σας»

Τέλος, για το ενδεχόμενο παρουσίασης της μουσικής εκπομπής «Στην υγειά μας», ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Μπορεί. Βέβαια να σας πω την αλήθεια τους ανθρώπους που καλούν δεν τους εκτιμώ καθόλου. Θα αισθανόμουν λίγο περίεργα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This