Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 1 Ιουνίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Είναι καιρός να ισχυροποιήσετε τη θέση σας δίνοντας στους άλλους να καταλάβουν πως δεν έχετε χρόνο να αναμασάτε τα λόγια σας. Προχωρήστε σε πράξεις, όταν εσείς κρίνετε ότι είναι απαραίτητες. Φανείτε δίκαιοι απέναντι στους συνεργάτες σας και θα σας βγει σε καλό.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρκετά συχνά προσπερνάτε κάτι για να μη δώσετε συνέχεια, όμως, αυτό έχει αρχίσει να στρέφεται εναντίον σας και να σας γεμίζει άγχος. Δώστε τις ανάλογες απαντήσεις σε πρόσωπα που σας έχουν θίξει και αντιμετωπίστε τις καταστάσεις που προκύπτουν με αποφασιστικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε πολύ κοντά στο να δείτε να παίρνει σάρκα και οστά αυτό για το οποίο έχετε δουλέψει αρκετά σκληρά. Μην αφήνετε, λοιπόν, τίποτα αδιευκρίνιστο και αναλύστε τα σχόλια των άλλων. Αυτά που θα σας βοηθήσουν τη σημερινή μέρα είναι η τυπικότητα και η διπλωματία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συστηματική προετοιμασία σας προκειμένου να ανταποκριθείτε στις πολύπλευρες υποχρεώσεις σας είναι καθοριστική για το αποτέλεσμα. Η δικαίωση είναι η πιο πιθανή έκβαση. Δεν χρειάζεται να αποκαλύπτετε τόσο εύκολα τα συναισθήματα και τις διαθέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Αναρίθμητοι λόγοι μπορεί να σας κάνουν να βγείτε από τους στόχους σας, όμως εσείς καλά θα κάνετε να μην ενδίδετε σε οτιδήποτε σας παρασύρει μακριά από τα μελλοντικά σας σχέδια. Οταν δεν ζητάνε τη βοήθειά σας, δεν χρειάζεται να σπεύδετε να τη δώσετε με τόση ευκολία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μάλλον θα χρειαστεί να κόψετε μερικές γέφυρες επικοινωνίας, έστω προσωρινά, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τους άλλους να καταλάβουν ότι είστε ανεκτικοί και υποχωρητικοί. Προσέξτε την εμπλοκή των αισθημάτων σας, γιατί είναι κάτι που πραγματικά δεν σας συμφέρει.

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη σας να προεξοφλείτε κάτι πριν ακόμα ολοκληρωθεί σας βγάζει από την πραγματικότητα. Το αποτέλεσμα είναι να φαίνεστε αρνητικοί ή αιθεροβάμονες κι αυτό σας κάνει κακό. Φροντίστε να αποσπάσετε από τους συνεργάτες σας την υπόσχεση ότι θα σας στηρίξουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι λανθασμένες κινήσεις σάς κάνουν απαισιόδοξους, επειδή όμως θέλετε να ελέγχετε τις καταστάσεις, φροντίστε να διαλέξετε την κατάλληλη στιγμή για τον ανάλογο σκοπό. Με πρωτότυπες λύσεις και ενασχόληση με δημιουργικά θέματα θα ξαναβρείτε τη διάθεσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν εσείς δεν καταλάβετε πως δεν μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους αν δεν θέλουν να βοηθήσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους, ακόμα μία καλή σας πρόθεση θα αποβεί άκαρπη. Είναι εποικοδομητικό να δείτε τα γεγονότα από άλλη οπτική γωνία και κυρίως από την πλευρά άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενδιαφερθείτε για τις προσωπικές σχέσεις σας και μην απομονώνεστε. Κάποιες εξελίξεις μπορεί να σας προλάβουν και να χρειαστεί να πείτε «αντίο», χωρίς ουσιαστικά να είστε έτοιμοι γι’ αυτό. Η σημερινή μέρα σάς κάνει αρκετά ευάλωτους σε θέματα αισθηματικής φύσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε αυτοπεποίθηση και αναλάβετε τις ευθύνες μιας νέας πρότασης που θα σας γίνει. Η αυτοδυναμία σας είναι μεγάλη όταν κάνετε κάτι που ενθαρρύνει τις φιλοδοξίες σας. Πριν καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις σκεφτείτε πάρα πολύ καλά τις συνέπειες.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διαφορετική στάση που κρατάτε από κάποιους με τους οποίους συναναστρέφεστε είναι αυτή που σας κάνει ξεχωριστούς. Ακόμα κι αν είναι βαρύ το τίμημα των αντιδράσεων, υπερισχύετε κατά κανόνα. Μην κουράζετε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με συμβουλές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This