Σάββατο 19/6/2021

Μάνος Βακούσης: «Είχα κάνει μια ερωτική σκηνή με τη Ματσούκα. Τυχερός…» (video)

«Αν θέλω να σε φιλήσω στο στόμα, θα φανεί ότι το έχω κάνει, χωρίς να γίνει.»

Ο Μάνος Βακούσης είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός, ο οποίος έχει πολύχρονη θεατρική πορεία, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες αλλά και τηλεοπτικές σειρές. Μία από αυτές ήταν και στην σειρά αλλά και ταινία «Έτερος εγώ».

Ο γνωστός ηθοποιός παρευρέθηκε την παρουσίαση του προγράμματος του Γυάλινου Μουσικού θεάτρου και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», για το επάγγελμα του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα ερωτήθη αν δυσκολεύεται στις ερωτικές σκηνές που υποδύεται. Ο Μάνος Βακούσης αποκάλυψε την αγαπημένη του ερωτική σκηνή, την οποία είχε με την Δήμητρα Ματσούκα.

«Είχα κάνει μια ερωτική σκηνή με τη Ματσούκα. Τυχερός… Επειδή έχω κάνει πολλές σεξουαλικές σκηνές σε ό,τι έχει να κάνει τη σκηνή την “κινηματογραφικό-θεατρικό-τηλεοπτικό-ραδιοφωνική, δεν την πέφτω ποτέ σε γυναίκα. Όλο είναι μια αισθητική προσέγγισης. Αν θέλω να σε φιλήσω στο στόμα, θα φανεί ότι το έχω κάνει, χωρίς να γίνει. Είναι μια τεχνική που έχω εκπαιδευτεί. Η Δήμητρα Ματσούκα είναι ένα καταπληκτικό πλάσμα. Το αγάπησα και γίναμε φίλοι», είπε με ειλικρίνεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ