Κρίσιμες ώρες για τον Σπύρο Φωκά – Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον

Οι γιατροί του τον έστειλαν στο σπίτι του γιατί δεν μπορούν να τον βοηθήσουν

Must Read

Κρίσιμες ώρες για την κατάσταση της υγείας του περνάει ο βετεράνος ηθοποιός Σπύρος Φωκάς.

Ο ηθοποιός σύμφωνα με πληροφορίες του Αντρέα Κουβελογιάννη βρίσκεται στο σπίτι του χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον, μετά από επιπλοκές που είχε στην καρδιά του πολλά προβλήματα που τον ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με την ανάρτηση, οι γιατροί έκριναν ότι δεν μπορούν να του προσφέρουν παραπάνω βοήθεια στο νοσοκομείο γι αυτό και συνέστησαν στη σύζυγό του Λίλιαν Φωκά να επιστρέψει μαζί του στο σπίτι.

Ο Σπύρος Φωκάς που πρωταγωνίστησε στον Ευρωπαικό κινηματογράφο αλλά και συμμετείχε σε ταινίες του Χόλιγουντ, αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και σύμφωνα με «Espresso» αδυνατούσε να πληρώσει τις οφειλές προς την εφορία και τη τη ΔΕΗ.

«Ο Σπύρος πρώτη φορά στην ζωή του έπειτα από επίμονες προσπάθειες πήρε πνευματικά δικαιώματα από τις τόσες ταινίες που είχε παίξει στον ιταλικό κινηματογράφο. Ωστόσο, επειδή χρωστούσε στην εφορία, όλα αυτά τα λεφτά παρακρατήθηκαν. Αποτέλεσμα, να μην έχουμε ούτε ένα ευρώ να ζήσουμε, αλλά και να πληρώσουμε το ρεύμα, οπότε η ΔΕΗ το έκοψε. Όλα αυτά δημιούργησαν στεναχώρια, δυσφορία και πόνους στην καρδιά στον Σπύρο μου, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στο νοσοκομείο. Το ποσό που χρωστούσαμε ήταν 1.500 ευρώ, ωστόσο βάζαμε κάθε μήνα κάποια χρήματα. Όμως η υπηρεσία της ΔΕΗ θεώρησε σωστό να κόψει το ρεύμα. Δεν είχαμε ούτε φως, ούτε ψυγείο, ούτε έναν ανεμιστήρα για να αισθάνεται ο Σπύρος καλά», είχε πει η σύζυγος του Σπύρου Φωκά στην Espresso.

«Σήμερα εξακολουθεί να ζει με μια πενιχρή σύνταξη που δεν ξεπερνά τα 600 ευρώ και δεν τον φτάνει να καλύψει ούτε τις βασικές του ανάγκες. Η σύζυγος, η οικογένεια και οι φίλοι του περιμένουν τώρα ένα θαύμα, καθώς ακόμη και οι γιατροί έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στον Θεό.. » αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This