Πυρ και μανία ο Γιάννης Πουλόπουλος στο «Ευτυχείτε» για τις δηλώσεις του James Καφετζή (video)

«Είναι έκφραση αυτή που λέγεται στην τηλεόραση δημόσια;»

Must Read

Καλεσμένος βρέθηκε ο James Καφετζής στην εκπομπή της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη «Σου Κου Family» και μίλησε για την εμπειρία που αποκόμισε από το Survivor αλλά και για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

«Ποιες συμπεριφορές; Θεωρείτε ότι ήμουν αγενής εκεί πέρα; Η αλήθεια είναι ότι δεν πήγα έτοιμος να έρθω σε αντιπαράθεση. Έτσι προχώρησε η κουβέντα, μιλήσαμε, τους είπα κάποια επιχειρήματα κι όσα με έχουν πειράξει και μου το αρνήθηκαν. Δεν σηκώθηκα να φύγω, μου είπαν… Αυτοί έκαναν δολοφονία χαρακτήρα επί πέντε μήνες. Δεν είναι ότι με έβλεπαν μέσα στο παιχνίδι κι έλεγαν δεν μου άρεσε αυτό που έκανε. Επί πέντε μήνες έριχναν λάσπη. Από την άλλη όταν έρχομαι καλεσμένος σε μία εκπομπή είναι για να πω την άποψή μου, όχι για να πω ευχαριστώ, έχετε δίκιο και τα λέμε», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του αυτές σχολιάστηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε», με τον Γιάννη Πουλόπουλο να γίνεται έξαλλος με τα όσα ειπώθηκαν από τον πρώην παίκτη του Survivor.

«Ότι βλέπω κάτι στην τηλεόραση και το κρίνω; Αλήθεια τώρα; Είναι έκφραση αυτή που λέγεται στην τηλεόραση δημόσια; Είναι πολύ βαρύγδουπο αυτό το πράγμα για να το πει κάποιος!

Κάποια στιγμή υπάρχει και μια στοιχειώδης ευγένεια. Όταν σε καλεί κάποιος, οφείλεις να πεις μερικά πράγματα με μία ευγένεια. Αν ήθελε αυτά να τα έλεγε στα μούτρα τους! Όχι να βγει σε μια άλλη εκπομπή του σταθμού και να πει για δολοφονία χαρακτήρα! Είναι πάρα πολύ βαρύ!», τόνισε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

https://www.youtube.com/watch?v=wBSMNFaTvo0

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This