Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν με ενδιαφέρει τίποτα, ούτε τα νούμερα τηλεθέασης! Θα σεβαστούμε αυτήν τη στιγμή» (video)

«Είμαι κάθετη σε αυτό»!

Must Read

Το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκα Νερά, όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκοψε το νήμα της ζωής από την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν, στερώντας παράλληλα από την 11 μηνών κόρη του να μεγαλώσει με την μητέρα της, πάγωσε όλο το πανελλήνιο.

Την επιμέλεια του σχεδόν ενός έτους βρέφους, θα έχουν οι γονείς της άτυχης νεαρής, οι οποίοι θα μεγαλώσουν την Λυδία στην Αλόννησο, όπου μεγάλωσε και η αδικοχαμένη μητέρα της.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας το συγκεκριμένο θέμα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» διέκοψε την ροή του προγράμματός της, για να κάνει μία διευκρίνηση. Συγκεκριμένα ούσα φανερά ενοχλημένη, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να δείξουν πλάνα από το εν λόγω μωρό, διότι υπάρχουν ορισμένα όρια που δεν ξεπερνιούνται ούτε για τον βωμό της τηλεθέασης.

«Θέλω να πω κάτι επειδή με ενημερώνουν… τέλος πάντων. Πριν από λίγο έφυγε η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αγκαλιά με τη μικρή Λυδία και πήγαν να συναντήσουν τη μητέρα της Καρολάιν. Μπορεί σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και άλλες εκπομπές να έχουν παίξει πλάνα. Εμείς και εγώ προσωπικά σε συνεννόηση και με τους συνεργάτες μου και με την αρχισυνταξία αποφασίσαμε να μην παίξουμε κανένα πλάνο της Λυδίας στην περίπτωση αυτή. Ένα παιδί ταραγμένο μεταφέρεται…», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Δεν με ενδιαφέρον τα νούμερα τηλεθέασης. Θα σεβαστούμε αυτήν τη στιγμή και είμαι κάθετη σε αυτό. Τελείως ανθρώπινα σας το λέω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This