Ορέστης Τζιόβας: «Γίνονται ηθοποιοί μέσα από ένα reality και με ενοχλεί αυτό» (video)

Ο κορωνοϊός και οι επιπλοκές του!

Must Read

Μπορεί να έχει γίνει άρση των μέτρων για τον κορωνοϊο, ωστόσο ο αόρατος εχθρός παραμονεύει και δεν κάνει διακρίσεις.

Ένας από τους διάσημους που κόλλησαν τον ιό ήταν ο Ορέστης Τζιόβας, γεγονός το οποίο αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή «Love it».

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην Ιωάννα Μαλέσκου περιέγραψε την κατάσταση της υγείας του όσο καιρό νοσούσε, αλλά και τις επιπλοκές που του άφησε.

«Πέρασα κορωνοΐό. Είχα λίγα συμπτώματα. Έκανα δυο self test και βγήκαν θετικά. Πήγα στο νοσοκομείο, στον Ευαγγελισμό που εφημέρευε για μοριακό τεστ. Ήμουν 6-7 μέρες με ήπια συμπτώματα. Δέκατα, πονοκέφαλο, πόνο στο στήθος και βήχα, αλλά μετά γύρισε σε πνευμονία. Μπήκα στο νοσοκομείο, νοσηλεύτηκα, αλλά όχι στην εντατική.

Δεν ζορίστηκα πάρα πολύ γιατί πήγα εγκαίρως στο νοσοκομείο. Μου είπαν οι γιατροί να πηγαίνουμε έγκυρα στο νοσοκομείο. Είναι πολύ ραγδαία η επιδείνωση της συγκεκριμένης πνευμονίας. Εμένα μου έκανε σε δυο 24ωρα πολύ οξεία πνευμονία. Όλα πολύ καλά όμως», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε σε όσους αποκαλούνται ηθοποιοί αλλά δεν έχουν σπουδάσει την τέχνη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «O κόσμος μπερδεύει τον ηθοποιό με τον celebrity, δηλαδή θέλω να πω έχουμε δει και ανθρώπους να γίνονται ηθοποιοί μέσα από ένα reality. Η δουλειά του ηθοποιού είναι διαφορετικό πράγμα από το celebrityλίκι να το πω έτσι λαϊκά και αυτό το μπερδεύουν οι άνθρωποι, το κοινό δηλαδή. Το να βγει κάποιος σε μία εκπομπή και να πάρει ένα ρολό και να πληρώνεται είναι όντως εύκολο. Το να γίνεις ηθοποιός, να πας στη δραματική σχολή, να δουλεύεις παράλληλα για να πληρώσει δραματικές σχολές για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με αυτές τις αμοιβές που υπάρχουν…

Με ενοχλεί πάρα πολύ ενώ παλιότερα δεν με ενοχλούσε τώρα θα το πω ότι με ενοχλεί γιατί υπάρχει φοβερή προσφορά εργασίας. Δεν μπορεί δηλαδή να έρχονται άλλοι να κάνουν τη δική μου δουλειά εφόσον υπάρχει τόσο μεγάλος φόρτος στο επάγγελμα. Εκτός αν έχουν ταλέντο τότε μπορείς να πεις “Ναι καλά κάνει και έγινε ηθοποιός” γιατί υπάρχουν και αντίστοιχα πολύ μεγάλοι ηθοποιοί που υπάρχουν ακόμη και σήμερα οι οποίοι δεν σπούδασαν και είχαν μεγάλο χάρισμα και ταλέντο και βρέθηκε κάποιος άνθρωπος να τους φέρει κοντά στο θέατρο. Αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει τώρα στις περιπτώσεις που ανέφερα. Δηλαδή αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος με τεράστιο ταλέντο θα πάει να σπουδάσει»

Ο Ορέστης Τζιόβας είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός και όπως δήλωσε στην εκπομπή έχει φανεί τυχερός αναφορικά με την επαγγελματική του σταδιοδρομία, ωστόσο στη ζωή δεν του ήρθαν όλα ρόδινα και ο ίδιος για να επιβιώσει αναγκάστηκε να κάνει και άλλες δουλειές εκτός αυτή του ηθοποιού.

«Έχω δουλέψει στην εστίαση για να βγάλω τα προς το ζην. Γενικώς, το προφίλ που έχω, του ανθρώπου που θα κάνει και άλλες δουλειές είναι εμφανές και δεν κάνει εντύπωση. Με εκτιμούν πολλοί γι’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This