H Σία Βοσκανίδου βάζει πλώρη για τις πίστες: «Ξεκινάω να δουλεύω βράδυ σαν τραγουδίστρια» (video)

Το γούρι που κράτησε από τον Παναγιώτη Βασιλάκο!

Must Read

Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου ωστόσο η εκείνη προσπαθεί να κατακτήσει τις πίστες.

Ο λόγος για τη Σία Βοσκανίδου, η οποία αγαπάει πολύ τη μουσική και πριν λίγους μήνες μάλιστα είχε συνθέσει ένα τραγούδι για το οποίο είχε εμπνευστεί από τον τότε εργένη.

Η ίδια μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Pop Up» αποκάλυψε πώς ξεκινάει τα πρώτα της βήματα ως τραγουδίστρια σε νυχτερινό μαγαζί και συγκεκριμένα θα βρίσκεται στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη, ενώ παράλληλα ξενάγησε την δημοσιογράφο της εκπομπής στο καμαρίνι της.

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που ξεκινάω να δουλεύω βράδυ σαν τραγουδίστρια με τον Θέμη Αδαμαντίδη. Τον θαυμάζω από μικρό παιδί και είναι πραγματικά τιμή μου που βρίσκομαι μαζί του», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια έδειξε στην γκαρνταρόμπα της στην δημοσιογράφο, αποκαλύπτοντας πως έχει κρατήσει το πορτοκαλί φόρεμα που της είχε δωρίσει ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο πρώτο τους ραντεβού μέσα στο παιχνίδι, το οποίο μάλιστα θα φορέσει πάνω στην πίστα διότι, όπως είπε χαρακτηριστικά κι εκείνη, είναι το γούρι της.

«Έχω κρατήσει το πορτοκαλί φόρεμα που μου χάρισε ο Παναγιώτης Βασιλάκο στο Bachelor, τότε στο πρώτο ραντεβού με τα βιολιά, και θα το βάλω στην πίστα. Είναι το γούρι μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είμαι πολύ αδύνατη, δεν θεωρώ πως έχω πιασίματα εκτός από το στήθος, οπότε δεν θεωρώ πως πάνω μου τα ρούχα δείχνουν τόσο προκλητικά», είπε στην συνέχεια.

Τέλος αποκάλυψε πως ετοιμάζει ένα δεύτερο (βιωματικό) τραγούδι, με τίτλο «Σε είδα με άλλη (και έκανα κεφάλι)».

https://www.youtube.com/watch?v=NcKlR23N-b8

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This