Η Νικολέτα Τσομπανίδου αποκαλύπτει τον λόγο που φοράει ακόμη το μονόπετρο που της χάρισε ο Παναγιώτης Βασιλάκος (video)

«Τα συναισθήματά μου ήταν αληθινά», είπε μεταξύ άλλων.

Must Read

Μέσα από τις μικρές μας οθόνες βλέπαμε έναν δυνατό έρωτα με πάθος και πολλές συγκινήσεις, όμως αυτή η σχέση έληξε κάπως άδοξα.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Βασιλάκου και τη Νικόλ Τσομπανίδου, η οποία πέρασε τα 40 κύματα προσπαθώντας να κατακτήσει τον εργένη.

Η νεαρή χορεύτρια που φαινόταν τόσο τρελά ερωτευμένη μαζί με τον παρουσιαστή, τον έχει πλέον ξεπεράσει και να έχει προχωρήσει τη ζωή της, ωστόσο φοράει ακόμα το μονόπετρο που της είχε χαρίσει ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

 

Η ίδια μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day» αποκάλυψε τον λόγο που δεν αποχωρίζεται το δαχτυλίδι του, αρχικά όμως αναφέρθηκε στην εμπειρία που αποκόμισε από το reality του έρωτα.

«Τέτοιο καιρό ήμουν στο παιχνίδι. Μου πήρε χρόνο να προσαρμοστώ όταν βγήκα έξω. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι δεν είμαι μέσα στο παιχνίδι. Ήταν ωραία εμπειρία και θα συνιστούσα σε μια κοπέλα να το ζήσει. Θα πρέπει όποια μπει στο παιχνίδι να είναι ο εαυτός της και να μην προσποιείται. Θα πρέπει να φέρεται και με σεβασμό στα άλλα κορίτσια», είπε για τις κοπέλες που δήλωσαν συμμετοχή στο φετινό «The Bachelor».

Στην ερώτηση αν περίμενε ότι θα ήταν η μεγάλη νικήτρια της καρδιάς του Παναγιώτη Βασιλάκου, εκείνη απάντησε: «Δεν περίμενα. Από τη μέση και μετά είχα έρθει πιο κοντά με τον Παναγιώτη. Τα συναισθήματά μου ήταν αληθινά. Όποιος με γνωρίζει το ξέρει».

Τέλος αναφέρθηκε στο μονόπετρο του πρώην συντρόφου της, αποκαλύπτοντας τον λόγο που το φοράει: «Δεν σημαίνει κάτι, ότι ακόμη έχω συναισθήματα. Είναι ένα κόσμημα που έχω πάρει ως δώρο. Δεν το πετάς το δώρο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This