Μπιθικώτσης και Τσιριγκάκη έτοιμοι για τον πολιτικό γάμο στη Μύκονο και τον ερχομό του παιδιού τους

Must Read

Πρόβα νυφικού για την έγκυο σύντροφο του Γρηγόρη Μπιθικώτση, Ελένη Τσιριγκάκη, λίγο πριν από τον πολιτικό γάμο τους στη Μύκονο στις 15 Ιουλίου, που πρώτη σας είχε αποκαλύψει η «Espresso»!

Το ζευγάρι βρέθηκε στο ατελιέ του οίκου Fedra για την την τελική πρόβα του νυφικού φορέματος (διά χειρός της Φαίδρας Θεοδωρίδου), με τη μέλλουσα νύφη και μαμά να λάμπει! Να θυμίσουμε ότι η τελετή θα γίνει στο δημαρχείο της Μυκόνου από τον δήμαρχο του νησιού παρουσία μαρτύρων, του επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου και της Κατερίνας Μονογυιού, που θα αποτελέσουν και τους κουμπάρους του θρησκευτικού γάμου, που θα γίνει του χρόνου το καλοκαίρι μαζί με τη βάφτιση.

Η Ελένη Τσιριγκάκη στο ατελιέ του οίκου Fedra

Το ευτυχισμένο ζευγάρι σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά του τον πρώτο καρπό του μεγάλου έρωτά του (σύμφωνα με τον τελευταίο υπέρηχο που έκαναν, μάλλον θα είναι κοριτσάκι), το οποίο θα πάρει το όνομα Μεταξία, στη μνήμη της αείμνηστης μητέρας του τραγουδιστή!

Με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση

Μετά τον πολιτικό γάμο θα ακολουθήσει δεξίωση για λίγους συγγενείς, ενώ την Κυριακή όλοι θα δώσουν το «παρών» στη μεγάλη συναυλία του Γρηγόρη στο θέατρο Λάκκας της Μυκόνου, όπου θα ερμηνεύσει και το νέο του τραγούδι «Σε τούτο το στενό», επανεκτέλεση 62 χρόνια μετά της θρυλικής επιτυχίας του πατέρα του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This