Χάκερς αποκαλύπτουν τη… γυμνή αλήθεια της Ρίας Αντωνίου!

Ανέβασαν στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφία που τη δείχνει όπως τη γέννησε η μαμά της

Must Read

Νέοι μπελάδες για τη Ρία Αντωνίου.

Χάκερς «χτύπησαν» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δημοσίευσαν ολόγυμνη φωτογραφία της! Οι άγνωστοι «κατέλαβαν» τη διαδικτυακή σελίδα της σέξι καλλονής, κρατώντας την σε… «ομηρία» για λίγα λεπτά.

Αλωνίζοντας στα prive άλμπουμ των «καυτών» φωτογραφιών της, οι χάκερς εντόπισαν ένα απερίγραπτης ομορφιάς ενσταντανέ, με την ίδια όπως τη γέννησε η μαμά της, στημένη μπροστά σε καθρέφτη.

Το αγαλμάτινο κορμί της τρέλανε τους ιντερνετικούς «πειρατές», οι οποίοι, χωρίς δεύτερη σκέψη, δημοσίευσαν τη φωτογραφία, θέλοντας προφανώς να μοιραστούν το υπέροχο θέαμα με τους χιλιάδες αρσενικούς followers του μοντέλου και σχολιάζοντας «My bad girl!».

Το κορίτσι-όνειρο προκάλεσε παραλήρημα σε όσους από τους ακολούθους της στάθηκαν τυχεροί και είδαν την αποκαλυπτική φωτογραφία. Το ολοστρόγγυλο, σμιλεμένο σαν από γλύπτη στήθος της, η λεπτή της μέση, οι καμπύλες και οι καλογυμνασμένοι γλουτοί της έριξαν… σαγόνια!

Χάκερς με χιούμορ

Η διαδικτυακή επίθεση στον «hot» λογαριασμό της Ρίας ήταν παιχνιδάκι για τους χάκερς, οι οποίοι, όπως αποδείχτηκε, διέθεταν και χιούμορ. Κράτησαν τη γυμνή φωτογραφία δημοσιευμένη για μόλις λίγα λεπτά και στη συνέχεια την κατέβασαν, στέλνοντας μήνυμα: «Κάποιος χάκαρε αυτό το προφίλ και πλέον δεν τον ”τρέχει” η αληθινή Ρία Αντωνίου», όπως έγραψαν.

Το site «NewStars», ωστόσο, πρόλαβε και απαθανάτισε την… αμαρτωλή πόζα! Η αλήθεια είναι ότι η – διάσημη και στην Ιταλία – τηλεπερσόνα δεν υπήρξε ποτέ «φειδωλή» στην ανάρτηση αποκαλυπτικών φωτογραφιών της, ωστόσο, πάντα θόλωνε τα επίμαχα σημεία.

Να θυμίσουμε ότι η σέξι Ρία είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Ψωμόπουλο, πρώην σύντροφο της Άννα Βίσση, και πριν από λίγους μήνες απασχόλησαν το Πανελλήνιο, όταν εκείνη κατήγγειλε τον επιχειρηματία για βιασμό. Ωστόσο, λίγο καιρό μετά, απέσυρε τη μήνυση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This