Η ρομαντική πρόταση γάμου του Σοϊλέδη στη Μαρία Αντωνά

Ο Σοϊλέδης ανέβασε για πρώτη φορά «κλικ» από τη ρομαντική πρόταση γάμου που είχε κάνει στην αγαπημένη του

Must Read

Ο Αρης Σοϊλέδης δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες από την ημέρα που έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Μαρία Αντωνά και ολόκληρο το Instagram τα… έχασε με τον ρομαντισμό του. Ούτε στο «Bachelor» δεν είδαμε τέτοιο σκηνικό!

Ηταν τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται για τη Στεάουα Βουκουρεστίου, της πρότεινε να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Το ζευγάρι, που έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι μαζί από τον Νοέμβριο του 2017 και σύντομα αναμένεται ν’ ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Αν μάλιστα κρίνουμε από τα «κλικ» της πρότασης γάμου, που μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από τις σελίδες φωτορομάντζου, τότε δεν θα εκπλαγούμε αν ο γάμος τους θυμίσει κάτι από Hollywood.

«Κάποια στιγμή, πριν από τα Χριστούγεννα, μου είπε να πάμε για ένα γεύμα για να γνωρίσουμε κάτι συμπαίκτες του και τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος, στολισμένο, με πολύ ωραία μουσική και ένα drone ήρθε και έφερε το δαχτυλίδι. Εστησε υπερπαραγωγές, το αγόρι μου, σε αυτά είναι τρομερός» είχε δηλώσει σχετικά με την πρόταση γάμου η Μαρία Αντωνά. Ιδού λοιπόν και τα φωτογραφικά… τεκμήρια. Ετσι, για να παίρνετε ιδέες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This