Sharon Stone: «Δεν πρέπει να δουλέψουμε μέχρι να εμβολιαστούμε όλοι» (video)

«Με απειλούν ότι θα χάσω την δουλειά μου; Ναι, το κάνουν»

Must Read

Πριν έναν χρόνο περίπου η Sharon Stone αποκάλυψε πως έχασε δύο από τα αγαπημένα της πρόσωπα από κορωνοϊό, ενώ παράλληλα νόσησε η αδερφή της με τον γαμπρό της των οποίων η κατάσταση ήταν κρίσιμη.

«Σας λέω τι συμβαίνει με την οικογένειά μου. Η γιαγιά μου πέθανε από κορωνοϊό και η νονά μου πέθανε από κορωνοϊό. Η αδερφή μου και ο άντρας της παλεύουν για την ζωή τους και η αδερφή μου δεν τα πάει καλά», είχε πει χαρακτηριστικά.

Λόγω αυτών των δυσάρεστων γεγονότων η 63χρονη ηθοποιός απαίτησε από την παραγωγή της νέας ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, να εμβολιαστούν όλοι οι συνεργάτες της. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως την απειλούν ότι θα χάσει την δουλειά της.

«Θα επιστρέψω στο δουλειά μου πριν να έχουν εμβολιαστεί όλοι; Όχι, δεν θα πάω. Με απειλούν ότι θα χάσω την δουλειά μου; Ναι, το κάνουν. Θα χάσω την δουλειά μου εάν όλοι δεν εμβολιαστούν; Ναι θα μπορούσα. Θα υπερασπιστώ όλους εμάς ώστε όλοι στα σετ να είναι εμβολιασμένοι; Ναι, θα το κάνω. Επειδή είναι γελοίο ότι πρέπει να πάμε στην δουλειά, όπου στην πραγματικότητα δεν είναι ασφαλές να δουλεύουμε.

Δεν πρέπει να δουλέψουμε μέχρι να εμβολιαστούμε όλοι. Γιατί; Γιατί τρέχω για εμάς. Κι εγώ είμαι εσείς. Συγγνώμη που αυτές είναι οι συνθήκες εργασίας μας και που έχουμε αυτό το σωματείο ηθοποιών», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This