Η Αντζελίνα του «Bachelor» έχασε 20 κιλά και «φλερτάρει» με τη νευρική ανορεξία

«Νομίζω ότι έχω αδυνατίσει πάρα πολύ και θα επικοινωνήσω με ψυχολόγο για να διαπιστώσω τι φταίει» λέει η 21χρονη

Must Read

Μπορεί η Αντζελίνα Χαλντέντα να πήρε 13 κιλά κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο «Bachelor», ωστόσο, βγαίνοντας από το reality του Alpha έχασε 20, με αποτέλεσμα να δέχεται πλέον σχόλια από followers της στο Instagram ότι… φλερτάρει με τη νευρική ανορεξία!

  • Από τον
    Ηλία Μαραβέγια

Μιλώντας στην «Espresso» σχετικά με την τεράστια αλλαγή στο βάρος της, η ίδια παραδέχεται ότι μάλλον έχασε περισσότερα κιλά απ’ ό,τι έπρεπε.

Η «ζουμερή» Αντζελίνα του «Bachelor»

«Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω στον καθρέφτη τώρα πια» μας λέει η 21χρονη και συνεχίζει: «Νομίζω ότι έχω αδυνατίσει πάρα πολύ και θα επικοινωνήσω με ψυχολόγο προκειμένου να διαπιστώσω τι φταίει. Δεν πιστεύω όμως ότι έχω νευρική ανορεξία, όπως σχολιάζουν κάποιοι στο Instagram. Είναι πιθανό ωστόσο να αντιμετωπίζω κάποια τροφική διαταραχή, διότι είμαι άνθρωπος της ψυχολογίας και επηρεάζομαι οργανικά όταν δεν είμαι καλά. Για να καταλάβεις, τα 20 κιλά μετά το “Bachelor” δεν τα έχασα κάνοντας δίαιτα και γυμναστική, απλώς μου κόπηκε η όρεξη…».

Απίστευτα αδυνατισμένη η Αντζελίνα Χαλντέντα

Η απώλεια βάρους, ωστόσο, δεν είναι η μόνη αλλαγή στην εμφάνιση της πρώην παίκτριας του reality του Alpha, που ασχολείται πλέον με το Instagram.

«Πειραματισμοί»

«Αλλαξα και το μαλλί μου, το έκανα ράστα, αλλά δεν θα το κρατήσω για πολύ. Γενικά πειραματίζομαι με τα μαλλιά μου όταν δεν είμαι καλά ψυχολογικά» αναφέρει η Αντζελίνα, η οποία δεν παραλείπει να πει μια κουβέντα και για τον ταχύτατο χωρισμό του Παναγιώτη Βασιλάκου με τη νικήτρια του «Bachelor» Νικολέττα Τσομπανίδου.

Με μαλλιά ράστα

«Το περίμενα ότι θα χωρίσουν, γιατί η Νικολέττα είναι πολύ ζηλιάρα» δηλώνει στην «Espresso», ενώ σχολιάζει γλαφυρά και την επιλογή του Αλέξη Παππά στον ρόλο του νέου τηλεοπτικού «Εργένη» του Alpha: «Ο Αλέξης Παππάς “Bachelor”, Παναγία μου! Πιστεύω πως θα είναι καλός, αλλά θα προτιμούσα κάποιον όχι τόσο αναγνωρίσιμο, που βγήκε από το ένα reality για να πάει στο άλλο. Προσωπικά μιλώντας, δεν θα έμπαινα στο παιχνίδι για να διεκδικήσω τον Παππά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This