Ξεσπά η Παρασκευή Κερασιώτη: «Έχω βιώσει πολύ ρατσισμό λόγω της καταγωγής μου…»

Must Read

Μπορεί γύρω από το όνομά της τον τελευταίο καιρό να έχει προκληθεί ντόρος, σχετικά με το γεγονός ότι η ίδια δουλεύει ως σερβιτόρα στην Μύκονο, ωστόσο, η Παρασκευή Κερασιώτη συνεχίζει να τα λέει όλα έξω από τα δόντια, χωρίς να φοβάται τις αντιδράσεις.

Η φιναλίστ του ριάλιτι μοντέλων «GNTM», έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται να αφήσει τον χώρο του μόντελινγκ μέχρι να ολοκληρώσει τους στόχους της και συνεχώς δέχεται την αγάπη του κόσμου από τα social media για την ειλικρίνεια και την αγνότητά της.

Η ίδια αυτή τη φορά και έχοντας ελεύθερο χρόνο επέλεξε να κάνει ένα Q&A στο Instagram. Μάλιστα, ανάμεσα στα ερωτήματα που δέχτηκε, λοιπόν, ήταν και αυτό που αφορούσε στον ρατσισμό που έχει βιώσει με την ίδια να δίνει την δική της απάντηση.

«Γενικά έχω βιώσει πολύ ρατσισμό λόγω της καταγωγής μου, που δεν θα μπορέσω ποτέ να καταλάβω τον λόγο και είναι κάτι που πρέπει να σταματήσει επιτέλους. Αγαπάω και εμένα και την καταγωγή μου και αυτό θα πρέπει να κάνουμε όλοι» έγραψε η Παρασκευή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This