Συγκινητικές φωτογραφίες από τα γενέθλια του Σπύρου Φωκά στο νοσοκομείο

«Ο Σπύρος τα χάρηκε έστω κι αν βρίσκεται στο νοσοκομείο»

Must Read

Επιβαρυμένη φαίνεται να είναι η κατάσταση της υγείας του Σπύρου Φωκά ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και λίγες μέρες στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου Κορίνθου.

Ο γνωστός ηθοποιός το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε καθημερινά κόπωση. Γι’ αυτόν το λόγο 85χρονος ηθοποιός νοσηλεύτηκε για ένα μήνα στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Ο σπουδαίος πρωταγωνιστής πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του στο Καλαμάκι Κορινθίας, ωστόσο η κατάσταση της υγείας δεν φαίνεται να έχει βελτωθεί.

Ιδιαίτερη ήταν όμως η χθεσινή μέρα για τον Σπύρο Φωκά, καθώς είχε τα γενέθλιά του. Στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η αγαπημένη του σύζυγος Λίλιαν Φωκά αλλά και πολύ αγαπημένα του πρόσωπα.

Ανάμεσά τους και ο επιστήθιος φίλος του Θοδωρής Στεργιάδης, ο οποίος συμπωματικά έχει την ίδια ημέρα γενέθλια με τον αγαπημένο ηθοποιό.

Έτσι λοιπόν ο καρδιακός του φίλος θέλοντας να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά τους, τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο κάνοντας του έκπληξη με μία τούρτα.

«Αυτά τα γενέθλια του ο Σπύρος τα χάρηκε έστω κι αν βρίσκεται στο νοσοκομείο, με την περιπέτεια της υγείας του. Όμορφα διπλά γενέθλια δικά του και δικά μου. Να είσαι καλά Σπυράκο πάντα και Χρόνια σου πολλά …σιδερένιος», έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook ο φίλος του ηθοποιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This