Παναγιώτης Βασιλάκος: Κάηκε το εξοχικό σπίτι της αδερφής του στα Βίλια

«Σήμερα είδαν τους εμπρηστές στο ίδιο σημείο να βάζουν φωτιά και τους κυνήγησαν!»

Must Read

Ώρες αγωνίας περνούν οι κάτοικοι στα Βίλια Αττικής, καθώς κινδυνεύουν να καούν τα σπίτια τους από την πύρινη λαίλαπα που έχει ξεσπάσει εδώ και τέσσερις ημέρες.

Το εξοχικό σπίτι σπίτι όμως της αδερφής του Παναγιώτη Βασιλάκου, το οποίο βρίσκεται στην εν λόγω περιοχή, φαίνεται πως πήρε φωτιά. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, δεν γνωρίζουν ακόμη το μέγεθος της καταστροφής του σπιτιού, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής αντιλήφθηκαν τους εμπρηστές που προσπάθησαν να κάψουν το ίδιο σημείο.

«Ξανά καίγονται τα Βίλια. Όλος τυχαίως! Η αδερφή μου και ο γαμπρός μου διατηρούν ένα πολύ όμορφο εξοχικό στην περιοχή που για πρώτη φορά το επισκέφθηκα φέτος.

Οι Πολωνοί πυροσβέστες εχθές έσβησαν την φωτιά καθώς έμπαινε στο σπίτι!

Δε γνωρίζουμε το μέγεθος της ζημιάς ακόμα! Και σήμερα είδαν τους εμπρηστές στο ίδιο σημείο να βάζουν φωτιά και τους κυνήγησαν! Αυτές τις πληροφορίες μου έδωσε η αδερφή μου που μίλησε με κάτοικο της περιοχής», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This