Η Κατερίνα Δαλάκα γιόρτασε τα γενέθλιά της στην αγκαλιά του Δημήτρη Φιντιρίκου (video)

Ο γνωστός επιχειρηματίας της έκανε έκπληξη τούρτα και... πυροτεχνήματα!

Must Read

Έπειτα από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα χωρισμού, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλον και είναι πάλι μαζί.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετά το ρομαντικό ταξίδι τους στην Βενετία, αποφάσισαν να κάνουν με λίγους φίλους ένα boad trip στα νησιά του Ιονίου.

Η αθλήτρια του στίβου έχει σήμερα γενέθλια και ο σύντροφός της αποφάσισε, κατά τη διαμονή τους στην Λευκάδα, να της κάνει χθες μία όμορφη έκπληξη

Έτσι η νικήτρια του Survivor 3 γιόρτασε αυτήν την ιδιαίτερη ημέρα για εκείνη με τον επιχειρηματία και τους φίλους τους με τον αγαπημένο της να της κάνει έκπληξη την τούρτα και τα πυροτεχνήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This