Η Μαρία Καρλάκη θα μας δώσει μία μεγάλη «αγκαλιά τραγούδια» στην Αρτέμιδα

Must Read

Μία μοναδική μουσική βραδιά που κανείς δεν πρέπει να χάσει, θα μας χαρίσει η Μαρία Καρλάκη την Παρασκευή 27, στις 8:30 το βράδυ, στο πολιτιστικό κέντρο Αρτέμιδος.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που έχει διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο της μουσικής, θα μας ερμηνεύσει τραγούδια που έχουμε αγαπήσει όπως είναι το «Γιαρέμ», «Αυτόν τον κόσμο τον καλό», «Μάγια», «Ρίνα Κατερίνα μου», «Μου ‘χεις λείψει καληνύχτα» και άλλες πολλές διαχρονικές επιτυχίες, καθώς επίσης και το τελευταίο της single «Κάτι δεν κάναμε καλά» που ήδη έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία.

Η Μαρία Καρλάκη θα μας ταξιδέψει στον χρόνο και θα τραγουδήσουμε μαζί της τη «Φτωχογειτονιά», «τη Δραπετσώνα», «Όλες του κόσμου οι Κυριακές», μέχρι το «Διθέσιο», το «Μίλα μου για σένα», τα «Διόδια», Το «Εν λευκώ» και άλλα πολλά.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα μας δώσει μία μεγάλη «αγκαλιά τραγούδια» ερμηνεύοντάς μας επιλεγμένα διαχρονικά τραγούδια των Σταύρου Ξαρχάκου, Γιώργου Χατζηνάσιου, Μάριου Τόκα και άλλων μεγάλων και αγαπημένων συνθετών, που άφησαν το στίγμα τους στην δισκογραφία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This