Η Κιάρα Μαρκέζη αποχαιρετά τον παππού της Άκη Τσοχατζόπουλο

Του είχε αδυναμία

Must Read

Βυθισμένη στο πένθος είναι η οικογένεια του Άκη Τσοχατζόπουλου ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς, την Παρασκευή 26 Αυγούστου.

Τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ αποχαιρέτησαν μεταξύ άλλων με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολιτικά στελέχη, αλλά και συγγενικά του πρόσωπα. Η Βίκυ Σταμάτη ανάρτησε φωτογραφίες από το παρελθόν, σημειώνοντας «καλό ταξίδι ζωή μου».

Με αντίστοιχο τρόπο αποχαιρέτησε τον παππού της η εγγονή του, Κιάρα Μαρκέζη κόρη του γιου του Τσοχατζόπουλου, Αλέξανδρου και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη.

Η ξανθιά νεαρή που εργάζεται ως μοντέλο και έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή My Style Rocks, δημοσίευσε φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία όπου ποζάρει στην αγκαλιά του παππού της. 

Σε συνέντευξή της η Κιάρα Μαρκέζη είχε μιλήσει για το bullying που δεχόταν στο σχολείο εξαιτίας του ονόματός της, αλλά είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον παππού της, τονίζοντας ότι την στηρίζει πολύ και ότι τον συμβουλεύεται σε κάθε της βήμα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This