Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 31 Αυγούστου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Ο απόλυτος και ο αμετακίνητος είναι ο χειρότερος τρόπος για να ρυθμίσετε τις διαφορές σας, αφού έτσι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να χάσετε το δίκιο σας. Για να είστε σίγουροι ότι θα γίνει αυτό που θέλετε, δώστε σαφείς εντολές.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ένστικτο σε αρμονική συνεργασία με το μυαλό σας θα σας βοηθήσει να αντέξετε τις αυξημένες σας υποχρεώσεις και να μη χαθείτε στις ευθύνες ή βρεθείτε σε αδιέξοδο. Μην πιέζετε τον χρόνο, αλλά αντίθετα αφήστε τον να δουλέψει για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να βελτιωθούν οι σχέσεις σας, δεν πρέπει να ρίχνετε όλο το βάρος σε αυτές. Ξεκινήστε πρώτα επιλύνοντας τα πρακτικά σας θέματα, εργασιακά και οικονομικά. Βάλτε έναν στόχο και προχωρήστε στην υλοποίησή του χωρίς να κοιτάτε πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακόμα και στα πιο δύσκολα είστε ευνοημένοι, καθώς έχετε δίπλα σας έναν φύλακα άγγελο. Με κόπο και σχετικό άγχος καταφέρνετε να επιλύσετε προβλήματα που σας περιβάλλουν.

ΛΕΩΝ: Αποβάλετε την υπερβολή σε οποιαδήποτε μορφή της, καθώς αυτή η μέρα επιβραβεύει την υπομονή και τη διαλλακτικότητα τόσο στον προσωπικό σας χώρο όσο και στον εργασιακό. Με τόσες εναλλαγές στη διάθεσή σας το σίγουρο είναι πως δεν θα πλήξετε ποτέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξαντλήστε τα περιθώρια που έχετε για να ρυθμίσετε τις σχέσεις σας και τα οικονομικά σας σχέδια. Ό, τι δεν μπορεί να γίνει αφήστε το για το δεύτερο μισό του μήνα, οπότε θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΖΥΓΟΣ: Γίνετε περισσότερο ρεαλιστές και εξετάστε προσεκτικά τα σημεία που σας συμφέρουν. Μόνο χωρίς ψευδαισθήσεις θα χειριστείτε πιο σωστά τα θέματα που σας ταλαιπωρούν και σας καίνε. Η αβεβαιότητα που νιώθετε μπορεί να ξεπεραστεί, αρκεί να πιστέψετε στις ικανότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χτυπήστε το κακό στη ρίζα του από το να βουλώνετε συνέχεια τρύπες. Βρείτε περισσότερο χώρο και χρόνο εάν αυτό που θέλετε πραγματικά είναι να αναπτύξετε το δημιουργικό σας ταλέντο. Αφήστε τον εγωισμό σας στην άκρη αν δεν θέλετε να χαλάσετε μια φιλία χρόνων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αρμοδιότητες και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει χρειάζονται επαναπροσδιορισμό, όχι όμως μονόπλευρα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τι θα ήθελαν και οι γύρω σας. Να είστε πιο διπλωματικοί γιατί η ζωή δεν είναι μόνο άσπρο και μαύρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ήρθε η ώρα να εξετάσετε όλα τα σοβαρά ζητήματά σας. Η αβεβαιότητά σας ευθύνεται στη μεγάλη σύγχυση που έχει προκληθεί και πρέπει να θέσετε ένα τέλος. Δώστε χρόνο στους γύρω σας για να καταλάβουν πώς λειτουργείτε και να σας βοηθήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν σας έχει κουράσει η μιζέρια που υπάρχει γύρω σας, μην πιστέψετε πως θα απαλλαγείτε από αυτήν με φτηνά κόλπα. Πρέπει να επιστρατεύσετε όλα τα ταλέντα σας. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και θα δείτε καθαρότερα τις νέες προοπτικές στην εργασία σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο μεγαλύτερός σας εχθρός είναι οι αναστολές σας. Πειραματιστείτε πάνω στη δουλειά σας και πολύ σύντομα η τύχη θα σας χαμογελάσει και θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Καταπολεμήστε το άγχος και εμπνευστείτε από τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This