Η Ειρήνη Καζαριάν δεν είναι απλά όμορφη, είναι «Κούκλα»!

Must Read

Αφού κατέκτησε πανηγυρικά τον επίζηλο τίτλο του Greece’s Next Top Model, η Ειρήνη Καζαριάν είναι, πλέον, πανέτοιμη να κάνει μια εντυπωσιακή «στροφή» στην καριέρα της.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram, φέτος θα μπορούμε να τη βλέπουμε στη 2η σεζόν της θεατρικής παράστασης «Κούκλες», η οποία παρουσιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και πρωταγωνιστούν μόνο γυναίκες!

https://www.instagram.com/p/B1tHoHuIPz_/?utm_source=ig_web_copy_link

Πρόκειται για μια ελεύθερη διασκευή του πασίγνωστου έργου «Το Κουκλόσπιτο» του Ερρίκου Ίψεν, τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Νικόλας Ανδρουλάκης, σε συνεργασία με την καλλιτεχνική κολλεκτίβα Ντουέντε.

Επειδή, όμως, όσο κι αν μας αρέσει το θέατρο, η Ειρήνη μας αρέσει περισσότερο, ας θυμηθούμε κάποιες από τις πρόσφατες «γαργαλιστικές» αναρτήσεις της…

https://www.instagram.com/p/B0ntWp4oc9d/?utm_source=ig_web_copy_link

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This