Πάνος Ιωαννίδης: Το υπέρογκο ποσό που έταξαν στους κριτές του Master Chef (video)

«Πολύ δελεαστικό ποσό»

Must Read

Μάγειρες για το νέο του reality έψαχνε ο Ατζούν Ιλιτζαλί και προσέγγισε πολλούς γνωστούς chefs τους οποίος μάλιστα έχουμε δει και στο Master Chef.

Ανάμεσά τους και ένα πρώην παίκτης του reality μαγειρικής, ο Σελίμ Σελτζούκ, ο οποίος αποκάλυψε πως ο παραγωγός της Acun Media του πρόσφερε και ένα αστρονομικό ποσό. Εκείνος ωστόσο αρνήθηκε την πρόταση.

«Δέχτηκα φέτος δύο προτάσεις για reality. Η πρώτη ήταν από τον Ant1, για τον διαγωνισμό μαγειρικής. Με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν αν ενδιαφέρομαι. Τους είπα ότι θα τους πάρω τηλέφωνο, αλλά δεν τους έχω πάρει ακόμα. Η δεύτερη πρόταση ήταν από την Acun Medya, η οποία ήταν πολύ καλή οικονομικά. Πολύ… φράγκο. Αλλά έχω μια πολύ ωραία επιχείρηση και δεν μπορώ να παρατήσω το μαγαζί μου», αποκάλυψε στην εκπομπή «Happy Day».

https://vimeo.com/612641379

Κρούση όμως δέχθηκαν και οι τρεις κριτές του εν λόγω reality, γεγονός το οποίο επιβεβαίωσε, στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Είχαμε μια πάρα πολύ δελεαστική πρόταση από άλλο κανάλι, από μια αντίστοιχη εκπομπή. Τα ποσό είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, πολύ δελεαστικό ποσό, αλλά πέραν το χρημάτων νομίζω ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να βάλουμε στο αντίβαρο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/612624577

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This