Βασίλης Ζούλιας: «Έχω κακοποιηθεί λεκτικά στην επαγγελματική μου πορεία» (video)

«Άνθρωποι με κύρος εκμεταλλεύονταν τη θέση τους»

Must Read

Από τους πιο καταξιωμένους σχεδιαστές μόδας θεωρείται αδιαμφισβήτητα ο Βασίλης Ζούλιας. Γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται από τις συνεργασίες που έχει κάνει με σπουδαίες προσωπικότητες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Φιλίππα Σο, η οποία φόρεσε δημιουργία διοικητού στα βραβεία Emmy.


Σχεδιαστής μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αναφέρθηκε στο Ελληνικό κίνημα #metoo αποκαλύπτοντας πως και ο ίδιος έχει βιώσει λεκτική βία, την οποία όμως κατάφερε και απέκρουσε.

«Ο κόσμος βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για όλα αυτά. Ο καθένας από εμάς έχει σίγουρα κάποια εμπειρία στη ζωή του, αν όχι σεξουαλική, τότε επαγγελματική.

Έχω κακοποιηθεί λεκτικά στην επαγγελματική μου πορεία. Άνθρωποι με κύρος εκμεταλλεύονταν τη θέση τους. Αντέδρασα χτυπώντας το χέρι μου στο τραπέζι. Είναι καλό να χτυπάς το χέρι στο τραπέζι όταν χρειάζεται. Στον χώρο της μόδας δεν είναι τόσα τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης. Περισσότερο παίζονται παιχνίδια δύναμης», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Βασίλης Ζούλιας σε παλιότερες δηλώσεις του είχε αναφερθεί στις καταχρήσεις που έκανε σε νεότερη ηλικία, οι οποίες τον οδήγησαν στο σημείο να θέλει να κάνει κακό στον εαυτό του.

«Τα τελευταία 29 χρόνια, είμαι σε αποχή, η πορεία των 29 χρονών είχε δυσκολίες. Έπρεπε να τα μάθω όλα από την αρχή, τώρα είμαι 58, τότε ήμουν 29. Έπρεπε να μάθω να τα κάνω όλα χωρίς ουσίες».

Τέλος ο διάσημος σχεδιαστής εξέφρασε τη χαρά του για τη νέα του συνεργασία με το Netflix καθώς θα δώσει δικές του δημιουργίες για τη σειρά Emily Paris, ενώ εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να ντύσει και τη Μόνικα Μπελούτσι.

https://vimeo.com/623493196

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This