Άκης Σακελλαρίου: «Μπήκα στην εντατική και έστελνα βιντεάκια στη σκηνοθέτιδα» (video)

«Τη μια μέρα έπαιζα θέατρο και τη μεθεπόμενη ήμουν σε κώμα στην εντατική»

Must Read

Σαν κεραυνός εν Αιθρία είχε σκάσει το 2019 είδηση για τη νοσηλεία του Άκη Σακελλαρίου στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Σωτηρία.

Ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας της σοβαρής μορφής πνευμονίας που είχε η οποία οφείλεται στο βακτήριο legionella.

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του μίλησε ο αγαπημένος ηθοποιός στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», αποκαλύπτοντας πως δεν είχε καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης του καθώς είχε άγνοια κινδύνου.

«Ελπίζω αυτοί που το περάσανε να έχει μείνει μία σοφία. Αν ανακαλύψεις νωρίς τη νόσο που εγώ δεν το έκανα, το προλαβαίνεις και είναι σαν μια πνευμονία που θεραπεύεται. Αν το αφήσεις και σου τρώει σιγά σιγά τα πνευμόνια όπως κάνει και ο κορωνοϊός, τότε έχεις προβλήματα.

Βρήκα πολλές ομοιότητες με τον κορωνοϊό και φοβήθηκα αλλά έκανα τα εμβόλια. Δεν είχα καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Μέχρι που μπήκα στην εντατική έστελνα βιντεάκια στη σκηνοθέτιδα τη Θέμιδα Μαρσέλου που ήμασταν στο “Mama mia” και της έλεγα μήπως να αντικατασταθώ γιατί δεν με άφηναν να φύγω και της έδειχνα φωτογραφία με τα καλώδια».

https://vimeo.com/624205114

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This