Όταν η Κόνι Μεταξά ανεβαίνει στην πίστα, γίνεται το… σώσε!

Must Read

Δεν είναι πως δεν το περιμέναμε να συμβεί, αλλά, για μια ακόμη φορά, η Κόνι Μεταξά έκλεψε την παράσταση στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου στο οποίο θα εμφανίζεται για τη νέα σεζόν, η οποία έλαβε χώρα την Παρασκευή 30/8.

Η ακαταμάχητα σέξι θυγατέρα του ΛεΠα, παρά το γεγονός ότι συμμετέχει στο ίδιο σχήμα με τους -επίσης δημοφιλείς- συναδέλφους της Κωνσταντίνο Αργυρό, STAN Αντιπαρώτη και Ήβη Αδάμου, ήταν εκείνη που «τράβηξε» τα περισσότερα φλας, καθώς τα… καυτά σορτσάκια και τα άκρως αποκαλυπτικά κορμάκια που αποτέλεσαν τις ενδυματολογικές επιλογές της για την περίσταση, αναδείκνυαν απόλυτα την εξαιρετικά καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η Κόνι «μαγνήτισε» τα βλέμματα και ξεσήκωσε τους θαμώνες με τις χορογραφίες της, κερδίζοντας με χαρακτηριστική άνεση τις εντυπώσεις και αποσπώντας θετικότατα σχόλια από τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το μαγαζί, διασκεδάζοντας με τις επιτυχίες των καλλιτεχνών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

https://www.instagram.com/p/B1wsC5AINLf/?utm_source=ig_web_copy_link

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This