Στάθης Αγγελόπουλος: «Βίωσα πάρα πολύ μπούλινγκ για την τσιγγάνικη καταγωγή μου» (video)

«Δέχθηκα παρενόχληση από ομοφυλόφιλο δικηγόρο»

Must Read

Ο Στάθης Αγγελόπουλος κουβαλάει μία βαριά κληρονομιά κι αυτή είναι το όνομά του, αφού είναι γιος του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή Μανώλη Αγγελόπουλου και της επίσης τραγουδίστριας Άννας Βασιλείου.

Ο ίδιος ωστόσο από μικρό παιδί βιώνει bullying λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής του.

«Βίωσα πάρα πολύ μπούλινγκ για την τσιγγάνικη καταγωγή μου. Μέχρι και τώρα βιώνω. Όταν συμβαίνει κάτι, το πρώτο που θα μου πουν είναι “άντε ρε γύφτε από δω πέρα”. Στο σχολείο οι δάσκαλοι και οι καθηγητές. Το έχω δεχθεί και από συναδέλφους μου. Εντάξει, “ο γύφτος”. Δεν είναι όμως έτσι. Εγώ χαίρομαι και είμαι περήφανος για την φυλή του πατέρα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Στη συνέχεια ο ίδιος αποκάλυψε ακόμη μία τραυματική εμπειρία που τους συνέβη κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε πως παρενοχλήθηκε από πολύ γνωστό ομοφυλόφιλο δικηγόρο.

«Υπήρχε ένας δικηγόρος ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος, και ίσως κρυφός που μου είπε “θα σε βάλω εγώ σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά, , έλα να με πάρεις από τον Πειραι”. Πολύ γνωστό όνομα ο δικηγόρος αυτός. Μόλις πήγα να τον πάρω μου είπε, “μήπως θες να ανέβουμε και πάνω στο σπίτι λιγάκι να κάτσουμε;”. Του έριξα λίγο τα… μπινελίκια του και σηκώθηκα και έφυγα», τόνισε.

Όσον αφορά το Νίκο Καρβέλα δήλωσε: «Με τον Νίκο Καρβέλα δεν έχουμε σήμερα καμία επικοινωνία. Ενώ με αγαπάει, ήρθε η στιγμή που και αυτός μου έκανε μπούλινγκ και είπε πως η φάρα μου είναι διαφορετική».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This