Κατερίνα Καινούργιου: «Σε αυτή την εκπομπή έχουμε προχωρήσει ε; Δείχνουμε πλάνα από πρώην μου» (video)

«Δεν είμαστε εδώ Σουηδία...»

Must Read

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και στο ενδεχόμενο γάμου.

https://vimeo.com/631064475

Αυτό που ίσως δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας είχε συνάψει πριν χρόνια σχέση με την Κατερίνα Καινούργιου, γεγονός το οποίο σχολίασε και η ίδια στην εκπομπή της.

«Εδώ σε αυτή την εκπομπή έχουμε προχωρήσει ε; Δείχνουμε πλάνα από πρώην…δεν έχουμε τέτοια θέματα… Δε με ρωτήσατε…

Κανένα θέμα ρε παιδιά, δε πειράζει…Κανένα θέμα, ούτως ή άλλως σας το έχω ξαναπεί, πόσα χρόνια έχω χωρίσει με τον Βασίλη; Πάρα πολλά.

Είμαι με τον Φίλιππό τρία, έχω χωρίσει 7-8 χρόνια. Αν τον δω έξω θα του μιλήσω, δε κάνουμε παρέα αλλά να είναι καλά ο άνθρωπος. Χαίρομαι πολύ για τον Βασίλη με την Κωνσταντίνα γιατί τον βλέπω και εκείνον καλά, από αυτά που καταλαβαίνω από το πρόσωπό του επειδή τον γνωρίζω. Και την Κωνσταντίνα τη βλέπω πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Τότε στην συνέχεια η Έλενα Πολυκάρπου σχολίασε λέγοντας: «Άντε και εσύ κουμπάρα Κατερίνα», με την παρουσιάστρια να της απαντάει: «Έλενα τι λες; Είναι δυνατόν; Παιδιά δεν είμαστε εδώ Σουηδία αλλά βλέπω δυο ανθρώπους που είναι καλά και ότι αυτή η σχέση θα προχωρήσει. Αν είσαι άνθρωπος που εκτιμάς εκείνους που έχεις υπάρξει μαζί τους χαίρεσαι. Και εγώ ξέρω ότι και ο Βασίλης χαίρεται για μένα που είμαι καλά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This