Γιώργος Χρυσοστόμου: «Oι γυναίκες είναι ένα πιο εξελιγμένο είδος από τους άνδρες» (video)

Must Read

Στην σχέση του με τις γυναίκες, στα social media αλλά και στην παράσταση «Μute, που πρωταγωνιστεί για τρίτη σεζόν στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, έκανε αναφορά ο Γιώργος Χρυσοστόμου, που ήταν νωρίτερα σήμερα το πρωί, καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Oι γυναίκες είναι ένα πιο εξελιγμένο νοητικά και ψυχολογικά είδος από τους άνδρες. Δεν μπορείς να τις αποκωδικοποιήσεις. Οφείλεις να μην συμφιλιωθείς μαζί τους. Είναι πολύ δύσκολη η συνεννόηση αλλά αυτό έχει να κάνει με την εποχή», είπε αρχικά για τη σχέση του με τις γυναίκες ο γνωστός ηθοποιός.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει τρόπος να τον πλησιάσει μια γυναίκα μέσα από τα social media«Έχω βγει με θαυμάστριά μου αλλά το κατάλαβα εκ των υστέρων», παραδέχτηκε.

«Το κάναμε προ κορωνοϊού και το βρήκαμε μπροστά μας, ήταν να γίνει τώρα»

Στη συνέχεια ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε για την παράσταση «Mute». «Πραγματεύεται δικά μου πράγματα. Είναι 80% εγώ και 20% μυθοπλασία. Φτιάχτηκε με μοναξιά και συστολή» είπε και συμπλήρωσε:«Το κάναμε προ κορωνοϊού και το βρήκαμε μπροστά μας. Ήταν να γίνει τώρα. Με βλέπετε σε διάφορους ρόλους».

Μάλιστα, εξήγησε ότι το έργο είναι βουβό. «Πρόκειται για μία πολυκατοικία που μεταξύ τους οι ένοικοι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν. Ο ήρωας αφηγείται ήρωες που μένουν μόνοι τους στα σπίτια», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This