Ιωάννα Τούνη: «Με έχουν τεντώσει οι δημοσιογράφοι! Πολλές φορές νιώθω αδικία…» (video)

«Είναι λίγο στενάχωρο...»

Must Read

Αδικημένη από τους δημοσιογράφους φαίνεται πως νιώθει η Ιωάννα Τούνη γεγονός το οποίο την στενοχωρεί.

Η γνωστή influencer θεωρεί πως έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο, κυρίως λόγω των διάφορων δηλώσεων που έχει κάνει κατά καιρούς, όπως για παράδειγμά ότι «ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει», ή λόγω της αποκάλυψης του τιμοκαταλόγου για τις υπηρεσίες που προσφέρει στα social media.

Για τα κακόβουλα σχόλια που έχει δεχθεί από δημοσιογράφους, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και φανερά ενοχλημένη δήλωσε πως: «Με έχουν τεντώσει οι δημοσιογράφοι. Πολλές φορές νιώθω αδικία, αλλά εντάξει. Θεωρώ ότι έχω βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο. Καταλαβαίνω ότι πουλάω, καταλαβαίνω ότι κάνετε τη δουλειά σας, αλλά είναι άσχημο να μην υπολογίζεις καθόλου τον άνθρωπο που είναι πίσω από την περσόνα την οποία εσύ θες να θίγεις συνεχόμενα. Είναι λίγο στενάχωρο. Αλλά εντάξει δεν πειράζει. Πίνουμε στην υγειά τους σήμερα».

https://vimeo.com/635045756

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This