Active Member: «Δεν θα κάνουμε καμία συναυλία σε χώρους που στηρίζουν την καθεστωτική διάκριση»

«Εμείς το πάμε μέχρι τέρμα. Μέχρι να μην υπάρχει καμία διάκριση ανάμεσα στο κοινό»

Must Read

Με σειρά αναρτήσεων στο facebook το δημοφιλές συγκρότημα Active Member ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να κάνει καμία εμφάνιση σε χώρους όπου διαχωρίζονται οι πολίτες (κλειστούς), όπου υπάρχει δηλαδή διάκριση ανάμεσα σε εμβολιασμένους και μη. «Εμείς κλείσαμε και σας περιμένουμε», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

«Οι Active Member δηλώνουν: Δεν θα κάνουμε καμία συναυλία σε χώρους που στηρίζουν την καθεστωτική διάκριση στο συναυλιακό κοινό. Θ’ ανταμώσουμε ξανά για να γιορτάσουμε τα 30 χρόνου του γκρουπ όταν αλλάξουν τα πράγματα. Σας καλούμε να δείξετε αλληλεγγύη και νοιάξη στ’ αδέρφια σας που έχουν κάνει διαφορετική επιλογή από εσάς. Εμείς κλείσαμε και σας περιμένουμε», αναφέρεται στην πρώτη ανάρτηση του συγκροτήματος.

 

Σε δεύτερη μακροσκελή ανάρτησή τους, αφού αφήνουν αιχμές για συναδέλφους σε άλλα γκρουπ, κάνουν λόγο για «ρατσιστικό και φασιστικό καθεστώς διακρίσεως του συναυλιακού κοινού» και ξεκαθαρίζουν: «Εμείς το πάμε μέχρι τέρμα. Μέχρι να μην υπάρχει καμία διάκριση ανάμεσα στο κοινό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This