Τρίτη 11/5/2021

Εξομολόγηση «ποταμός» από τον Bieber για τα σκληρά ναρκωτικά και την κακοποίηση

Ο Justin Bieber είναι ομολογουμένως ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του. Η έκθεση του στην μουσική βιομηχανία από την ηλικία των 13 χρόνων όπως αποκαλύπτει ήταν ιδιαίτερα δύσκολη.

Το πρώτο άλμπουμ του τραγουδιστή κυκλοφόρησε το 2010 και έγινε νούμερο 1 σε πολλές χώρες. Βέβαια πέρα από τις επιτυχίες του έχουν ακουστεί πολλά για εκείνον όσον αφορά την συμπεριφορά του.

Ο ίδιος θέλησε να πάρει θέση και να απαντήσει για όλα αυτά που του έχουν προσάψει στο παρελθόν, μέσα από ένα κείμενο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Instagram.

Ο τραγουδιστής χαρακτηριστικά αναφέρει: «Έχετε προσέξει τα στατιστικά των παιδιών – σταρ και την έκβαση της ζωής τους; Υπάρχει τρελή πίεση […] «Ξέρετε, δε μεγάλωσα σε ένα σταθερό σπίτι, οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι, με καθόλου χρήματα». […] «Ξεκίνησα να κάνω πολύ βαριά ναρκωτικά στα 19 μου και κακοποιούσα όλες τις σχέσεις. Έγινα πικρόχολος, δε σεβόμουν τις γυναίκες και ήμουν θυμωμένος».

Μεταξύ άλλων σημειώνει «Μου πήρε χρόνια να ανακάμψω από όλες αυτές τις κακές αποφάσεις, να φτιάξω χαλασμένες σχέσεις και να αλλάξω τις συνήθειες στις σχέσεις».

Ο ίδιος όπως τονίζει τώρα διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του, πλάι στην σύζυγο του, Hailey Baldwin.

Δεν ξέρουμε αν ο τραγουδιστής είχε την ανάγκη να απολογηθεί για τις πράξεις του και να δικαιολογηθεί γι’ αυτές. Τα συμπεράσματα δικά σας!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ